+40

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 29 / 09 / 2021

bet365

Πώς να εγγραφώ στην Bet365

Η Bet365 είναι ένας κολοσσός για το online στοίχημα σε ολόκληρο τον κόσμο. Φυσικά λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα. Εδώ λοιπόν, το Betarades.gr θα σας βοηθήσει να εγγραφείτε στην bet365.gr. Τα βήματα εγγραφής παρουσιάζονται αναλυτικά και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210‍9237777
9.8
/10

Τι μας αρέσει στην Bet365

 • Το στοίχημα στην ιστοσελίδα είναι απολύτως ασφαλές. Διακρίνεται μάλιστα, για την αξιοπιστία και την ταχύτητα στις αναλήψεις
 • Η πλατφόρμα είναι εξαιρετική τόσο στο site, όσο και στο app. Το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο χωρίς ενοχλητικά κολλήματα
 • Διαθέτει πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα, όπως τα ασιατικά χάντικαπ στο ποδόσφαιρο. Ξεχωρίζει και το «Φτιάξε Αγορά*»
 • Οι αποδόσεις της είναι από τις κορυφαίες στην ελληνική αγορά. Στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και σε πλήθος άλλων σπορ.

Γιατί να κάνεις εγγραφή στην Bet365

Όταν η κουβέντα έρχεται στην Bet365, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά brand name παγκοσμίως, όσον αφορά το online στοίχημα. Μια ιστοσελίδα που λειτουργεί νόμιμα και στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν λογικό να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη και των Ελλήνων παικτών. Διαβάζετε, λοιπόν, τις προτάσεις στοιχήματος στο Betarades.gr και μπορείτε να βρείτε αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια στην Bet365

Αυτό που «καίει» επίσης τον κόσμο, εκτός φυσικά από τη νομιμότητα, είναι το περιεχόμενο. Και γενικά η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η στοιχηματική. Καθημερινά λοιπόν, στην Bet365 θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από αγώνες, σε όλα τα σπορ. Το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς» με πάρα πολλά ματς και για Live Στοίχημα, σε όλο το 24ωρο. Οι βασικές αγορές προσφέρονται σε κορυφαίες αποδόσεις. Επίσης, τη διαφορά κάνουν τα πολλά ειδικά στοιχήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ. Τα Ασιατικά Χάντικαπ που είναι περιζήτητα, τα βρίσκετε εδώ. Εννοείται, ότι υπάρχει και το Cash Out* και το Live Streaming*. Μεγάλη είναι η επιτυχία και της υπηρεσίας «Φτιάξε Αγορά». Όλα αυτά τα έχετε και στο bet365 app. Η εφαρμογή τρέχει… «σφαίρα», όπως και το mobile site. Σχετικά με τις αναλήψεις, ολοκληρώνονται ακόμα και μέσα σε λίγες ώρες. Οι μέθοδοι συναλλαγών είναι πολλές και περιλαμβάνουν και την Paysafe.

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777

Βήματα Εγγραφής

Η εγγραφή στην Bet365 είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Το Betarades.gr σας βοηθάει να γίνετε εύκολα και γρήγορα μέλη στην Bet365. Ακολουθείτε λοιπόν, την παρακάτω διαδικασία, και είστε έτοιμοι!

Βήμα 1: Επιλογή δημιουργίας λογαριασμού

Αρχικά, πατάτε στο κουμπί εγγραφή, πάνω δεξιά στο site της Bet365. Θα δείτε μπροστά σας τη φόρμα εγγραφής. Στη χώρα διαμονής θα βάλετε την Ελλάδα. Στον «Τίτλο», Κύριος ή Κυρία, ανάλογα με το φύλο σας. Στη συνέχεια συμπληρώνεται το Όνομα, το Επώνυμο και την Ημερομηνία Γέννησή σας. Παρακάτω έρχεται το έγγραφο ταυτοποίησης. Διαλέγετε ταυτότητα ή διαβατήριο, όποιο σας βολεύει. Από κάτω συμπληρώνετε τον αριθμό του εγγράφου που επιλέξατε.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210‍9237777
Bet365 screenshot
Βήμα 2: Επιπλέον προσωπικά στοιχεία

Στη συνέχεια, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη διεύθυνση email σας. Είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση στο email που θα βάλετε, αφού θα σας χρειαστεί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Κάτω από το email βάζετε το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Όσον αφορά τα κουτάκια για τις προσφορές*, επιλέγετε με ποιά μέσα θέλετε να σας ενημερώνει η στοιχηματική για αυτές. Μετά, συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία που βλέπετε για τη διεύθυνση κατοικίας σας. Και εδώ, είναι σημαντικό να είναι η οικία στην οποία μένετε στην πραγματικότητα. Έπειτα, βάζετε τα στοιχεία με τα οποία θα συνδέεστε στην bet365. Δηλαδή το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password). Θα πρέπει να είναι και τα δύο σε λατινικούς χαρακτήρες.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210‍9237777
Bet365 screenshot
Βήμα 3: Επιβεβαίωση και ολοκλήρωση

Στο τελευταίο βήμα, επιλέγετε τον τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας. Δηλαδή τέσσερα νούμερα, τα οποία βάζετε τα ίδια και στην επιβεβαίωση. Πρέπει να το κρατήσετε και αυτό γιατί θα σας χρειαστεί. Έπειτα, στη ζώνη ώρας επιλέγετε όποια σας βολεύει. Μπορείτε να το αφήσετε στο ΕΕΤ για να είστε πάντα σε ώρα Ελλάδος. Στις αποδόσεις, οι δεκαδικές είναι η συνηθισμένη μορφή που χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Το από κάτω πεδίο το αφήνετε κενό. Τέλος, βάζετε «τικ» στο κουτάκι για αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων, και για επιβεβαίωση ότι είστε άνω των 21 ετών. Αφού το κάνετε και αυτό, πατάτε στο κουμπί Εγγραφή στην Bet365. Άμεσα θα σας έρθει ένα email στη διεύθυνση που δηλώσατε για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Το ανοίγετε και ακολουθείτε τις οδηγίες που αναφέρονται εκεί.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210‍9237777
Bet365 screenshot

Διαδικασία Ταυτοποίησης

Για να πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις για τη διαδικασία ταυτοποίησης, πρέπει να υποβάλετε το αντίγραφο ενός εγγράφου από καθεμία από τις ακόλουθες κατηγορίες
Βήμα 1: Επιβεβαίωση ταυτότητας
Επιβεβαίωση ταυτότητας με μια φωτογραφία από τα παρακάτω:
 • Ταυτότητα
 • Διαβατήριο
 • Δίπλωμα Οδήγησης
 • Πιστοποιητικό Ιθαγένειας
identification image
Βήμα 2: Ταυτοποίηση Διεύθυνσης
Ταυτοποίηση Διεύθυνσης με μια φωτογραφία από τα παρακάτω (θα πρέπει να έχει εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου):
 • Λογαριασμός ΔΕΚΟ (π.χ. ρεύματος, νερού, τηλεφώνου, ίντερνετ)
 • Εκκαθαριστικό εφορίας
 • Αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού
identification image

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά σε ορισμένες ερωτήσεις που φτάνουν συχνά-πυκνά από αναγνώστες μας σχετικά με τη Bet365.

  Τι είναι η Bet365;

  Η Bet365 είναι μια από τις πιο γνωστές στοιχηματικές ιστοσελίδες σε όλον τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται νόμιμα και στην Ελλάδα. Στο site της θα βρείτε υπηρεσίες στοιχήματος και καζίνο. Προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις και πλήθος αγώνων για στοιχηματισμό σε πάρα πολλά αθλήματα. Συνδέεστε μέσω υπολογιστή, κινητού ή τάμπλετ.

  Πώς φτιάχνω λογαριασμό στην Bet365;

  Η διαδικασία εγγραφής στην Bet365 είναι ιδιαίτερα εύκολη και αναλύθηκε λεπτομερώς παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, το βασικό είναι να πατήσετε το κουμπί Εγγραφή στο πάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Έπειτα, συμπληρώνετε όλα τα στοιχεία που ζητούνται στη φόρμα. Ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας μέσω email, κάνετε ταυτοποίηση και είστε μέλος της Bet365.

  Πώς κάνω ανάληψη στην Bet365;

  Οι αναλήψεις είναι εύκολες, αξιόπιστες και γρήγορες στην ΒΕΤ365. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες VISA και Mastercard, τραπεζικό έμβασμα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια (Neteller, Skrill) και κάρτες Paysafe. Η ελάχιστη ανάληψη είναι στα 5 ευρώ. Οι αναλήψεις ολοκληρώνονται ακόμα και εντός 24 ωρών.

  Πώς παίζω σύστημα στην Bet365;

  Για να παίξετε σύστημα, θα πρέπει αρχικά να βρείτε τους αγώνες τους οποίους θέλετε να συμπεριλάβετε σε αυτό. Αφού επιλέξετε τα σημεία σας σε ένα δελτίο, πατάτε στο «Εμφάνιση Περισσότερων Παρολί». Εκεί λοιπόν, μπορείτε να ποντάρετε ξεχωριστά σε δυάδες, τριάδες, τετράδες κλπ. Αν θέλετε για παράδειγμα να παίξετε ένα σύστημα 3-4-5, βάζετε ποντάρισμα στις τριάδες, τις τετράδες και την πεντάδα.

  Πώς στοιχηματίζω στην Bet365;

  Για να στοιχηματίσετε στην Bet365, θα πρέπει αρχικά να γίνεται μέλος της. Δηλαδή, να κάνετε την εγγραφή σας. Έπειτα, οφείλετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης. Μετά από αυτά, κάνετε την κατάθεσή σας με όποια μέθοδο σας βολεύει. Βρίσκετε το σημείο που θέλετε να στοιχηματίσετε, από όποιο σπορ επιθυμείτε. Πατώντας στο σημείο που σας αρέσει, θα δείτε το δελτίο σας και θα τοποθετήσετε το ποντάρισμα που θέλετε. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί «Στοιχηματίστε», το στοίχημα κατοχυρώνεται.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210‍9237777