* 19η αγωνιστική.

* Πέρα από τη φετινή σεζόν, δεν έχουν συναντηθεί σε βάθος δεκαετίας.

* Στον πρώτο γύρο: Λα Λουβιέρ-Βέστερλο 0-0 (18/10).

ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Γκενκ εκτός με 1-1. Προηγήθηκε στο 13’ με τον Γιόου, ισοφαρίστηκε από τον τον Οχ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με δέκα παίκτες από το 72′, μετά από αποβολή του στόπερ, Μπαϊράμ.

Σημαντικός βαθμός σε μια δύσκολη έδρα, όπου μάλλον άξιζε και κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε. Και λόγω του ότι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις αλλά κυρίως για την εικόνα της στο παιχνίδι, όπου δεν είχε κατοχή της μπάλας ούτε κατά το ήμισυ σε σχέση με την αντίπαλο, ήταν όμως απειλητική, τουλάχιστον μέχρι να μείνει με δέκα παίκτες.

Ελπιδοφόρα εμφάνιση για ομάδα που παλεύει να αποφύγει τα πλέι άουτ, όχι και τόσο το αποτέλεσμα, το οποίο είναι λογικό να έχει αφήσει τον Σαράι και τους παίκτες με μάλλον πικρή γεύση. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο τους σερί νικών μετά από ένα και μοναδικό 2/2 το Σεπτέμβριο, θα ήταν με διαφορά το σημαντικότερο αφού προερχόταν από το 4-0 επί της Άντερλεχτ και μια νίκη στην Γκενκ μετά από τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε μικρομεσαίους συλλόγους όπως η ίδια τόσο συχνά.

Στην έδρα της με τη Λα Λουβιέρ θέλει ασφαλώς τη νίκη, το παιχνίδι είναι “εξάποντο” που αν χάσει, τότε θα πέσει και κάτω από την ομάδα από τη Βαλονία, ενδεχομένως και εντός ζώνης πλέι άουτ. Βασίζεται στην έδρα της όπου μετράει 4-2-3, χρειάζεται και τους βαθμούς οπωσδήποτε από τη στιγμή που την περιμένει για το “κλείσιμο” του 2025 ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς στη Γάνδη.

Διαθέσιμος ο στόπερ, Μπαϊράμ, που αποβλήθηκε στο προηγούμενο, δεν του επιβλήθηκε ποινή άλλης αγωνιστικής. Αμφίβολοι ο στόπερ, Κιμούρα και ο εξτρέμ, Αλκοσέρ.

Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, κέρδισε μόνο 1, κόντρα στην Άντερλεχτ εντός με 4-0.

* N/G τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, δέχτηκε μόνο 1 γκολ συνολικά.

Κωδικός BBS250 – Τριπλή Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εκτός έδρας με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ εκτός με 2-2. Δύο φορές βρέθηκε να χάνει, από τα γκολ των Τάνχε (33’ πεν.) και Οποκού (78’), αμφότερες ισοφάρισε με Φαλ (45’+6) και Ζιλό (90’+3).

Για την ισοπαλία έπαιξε στο Βάρεγκεμ και τα κατάφερε, έστω και με γκολ στο τέλος. Ήταν μια καλή αντίδραση από πλευράς της μετά την κάκιστη ήττα που υπέστη εντός έδρας από την Ντέντερ, η οποία την έβαλε ξανά στη ζώνη των πλέι άουτ, πρωτίστως όμως δημιούργησε κακές εντυπώσεις για την ίδια λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου γύρου.

Ούτε με τη Ζούλτε είχε την εικόνα που ήθελε ο κόουτς, Φρέντερικ Τακίν, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν έχασε, απέφυγε να καταγράψει το πρώτο της σερί ηττών μετά από εκείνο των δύο πρώτων αγωνιστικών. Στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός θα προσπαθήσει να “τρέξει” ένα αήττητο, ιδανικό σενάριο να πάρει μια νίκη σε ένα ματς-κλάσικο “εξάποντο”, που θα τη φέρει εκτός των άλλων στο +1 από την αντίπαλο, Βέστερλο και κατά πάσα πιθανότητα εκτός τελευταίας τετράδας.

Εκκαθάριση ρόστερ, φεύγουν όσοι δεν έχουν θέση στην ομάδα, με τον Νταβίντ Φερβλίχεν να κάνει την αρχή και τον Λούκας Μπρετέλ να ακολουθεί, ο τελευταίος είχε και μια συμμετοχή στο ματς με την Άντβερπ εκτός.

Ξανά αμφίβολοι οι αμυντικοί, Φαγέ και Λιονγκολά.

Στατιστικά

* G/G & over 2,5 τα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

* Δέχτηκε τουλάχιστον από 1 γκολ στα 3 τελευταία.

ΒΕΣΤΕΡΛΟ-ΛΑ ΛΟΥΒΙΕΡ στην Netbet
Netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ