Αξιοσημείωτη πτώση διπλού στο Μεξικό (24/02)

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Συναρπάζουν τα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου (24/02), με  Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την Α’ Μεξικού και την αναμέτρηση Κλαμπ Αμέρικα – Κρουζ Αζούλ. Παραμένουν αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο το διπλό σημείωνει μεγάλη πτώση. Από το 6.00 που είχε ανοίξει έχει φτάσει πια στο 3.60, μείωση δηλαδή κατά 40%.

Προχωράμε στην ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής και τον αγώνα Ουνιόν Σάντα Φε – Ιντεπεντιέντε Ριβαδάβια. Όπως παρατηρούμε, ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί. Ειδικότερα, πλήρωνε αρχικά 2.30 και έχει κατέβει πλέον στο 1.70.

Επόμενη στάση κάνουμε στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και το παιχνίδι Έιρ – Ρέιθ Ρόβερς. Σε αυτή την περίπτωση η τιμή για τη νίκη των γηπεδούχων ακολουθεί καθοδική πορεία. Εντοπιζόταν στο 4.00 και αυτή την ώρα είναι στο 2.55.

Τζίροι Στοιχήματος

Πάμε και στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2. Οι αγώνες για την Πρέμιερ Λιγκ είναι ψηλά στις προτιμήσεις, η αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό ως αυτή τη στιγμή, στα 440.530€. Από αυτά 67% περίπου έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Περνώντας σε άλλες διοργανώσεις, η αμέσως πιο δημοφιλής είναι η Λα Λίγκα, καθώς το παιχνίδι Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μαζέψει 93.927€. Εξ αυτών, το σχεδόν 55% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Άλλο πρωτάθλημα που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η Μπουντεσλίγκα, η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Λειψία έχει τζίρο 71.588€. Με το 59% να έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 13:50