*7η αγωνιστική
*9/10 G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έξι σερί στα πιο πρόσφατα.
*Με υπηρεσιακό τεχνικό η Ατλέτικο Παραναένσε.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ
Προηγούμενο ματς: Η Ατλέτικο Παραναένσε έχασε 1-4 εντός έδρας από την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, σε ένα παιχνίδι που αναγκάστηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το δέκατο λεπτό! Ακόμη και έτσι, προηγήθηκε με τον Τέβις στο 16’, αλλά στη συνέχεια δεν άντεξε, δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους Μασιέλ (24’ πεν.), Καφού (45’), Αλεξάντρε Ζεσούς (60’, 68’). Και τελείωσε το παιχνίδι και με εννιά παίκτες, μετά από δεύτερη αποβολή στο 76ο λεπτό.
Η Ατλέτικο Παραναένσε προέρχεται από την πιο “βαριά” φετινή ήττα, με 1-4 εντός έδρας από την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο. Και σε μία σεζόν που η άνοδος – επιστροφή στην πρώτη εθνική, θεωρείται μονόδρομος, ξεκίνημα με τρεις νίκες και τρεις ήττες, δεν θεωρείται θετικό, παρόλο που δεν είναι και καταστροφικό!
Αυτό ήταν το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, έχοντας δύο ήττες σε αυτό το διάστημα. Και η διοίκηση αποφάσισε να διώξει τον Μαουρίσιο Μπαρμπιέρι από την θέση του προπονητή, αν και η τελευταία ήττα ήταν μόλις η τέταρτη που γνωρίζει σε όλο το 2025, έχοντας και 12 νίκες, σε σύνολο 23 αγώνων.
Στο γήπεδό της έχασε για δεύτερη φορά φέτος, με εφτά νίκες σε 12 αγώνες και απόψε θα έχει στον πάγκο της ως υπηρεσιακό τον Ζοάο Κορέα, τεχνικό της ομάδας νέων.
Στατιστικά
*8/11 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
*9/12 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της
ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
Προηγούμενο ματς: H Σαπεκοένσε κέρδισε 2-1 εντός έδρας της Κρισιούμα, ανοίγοντας το σκορ με τον Μάιλτον στο δεύτερο λεπτό, ισοφαρίστηκε από τον Ζοάο Κάρλος στο 35’, πριν σκοράρει δεύτερο τέρμα με τον Μάριο Σέρτζιο στο 53’.
Η Σαπεκοένσε μετά από τις δύο ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του εθνικού πρωταθλήματος, το χειρότερο της ξεκίνημα σε αυτή την κατηγορία, έχει βελτιωθεί, με τρεις νίκες στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές και πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 εντός έδρας επί της Κρισιούμα!
Το περίεργο είναι πώς παρόλο που στο πρώτο κομμάτι της σεζόν είχε μεγάλη ροπή στις ισοπαλίες, με 11 στα πρώτα 20 παιχνίδια που έχει δώσει με μόλις τρεις ήττες στο συγκεκριμένο διάστημα, στο εθνικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ισοπαλία!
Είναι ισόβαθμη με τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ μακριά από την έδρα της έχει ίδιο αριθμό νικών και ηττών ως τώρα σε 11 παιχνίδια, από τρεις, επομένως έχει και πέντε ισοπαλίες!
Στατιστικά
*4/6 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.
*3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.
*5/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.