Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Κόπα Σουνταμερικάνα – 2ος γύρος. Πρώτος αγώνας, ακολουθεί επαναληπτικός στην έδρα της Έμελεκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΓΚΟΥΑΪΡΑ (Βενεζουέλα)

Από τις 04/08 έχει να αγωνιστεί έχει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας η Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρα, όταν και είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με τη Ζαμόρα στην έδρα της. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για το συγκρότημα του Σαράγκο και η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία που παραμένει αήττητο στο πρωτάθλημα, όντας στην 14η θέση της κατάταξης με δέκα πόντους στη συλλογή του. Έχει δώσει λιγότερα παιχνίδια απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας (μόλις επτά αγώνες), καθώς αυτή τη στιγμή προέχει το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στον προηγούμενο γύρο η Λα Γκουαϊρα αντιμετώπισε την Ντεπόρτες Τολίμα από την Κολομβία, πήρε «χρυσή» ισοπαλία εκτός έδρας (0-0) και με τη δύναμη της έδρα της «καθάρισε» την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Πλέον τα πράγματα αρχίζουν για την ίδια, αφού θα βρει απέναντί της την Έμελεκ, η οποία δεν τρομάζει σα αντίπαλος, ωστόσο έχει μεγαλύτερη εμπειρία και μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα στις δυσκολίες. Άξιο αναφορά ότι τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήξει ισόπαλα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη – πρόκριση 1-0 επί της Ντεπόρτες Τολίμα (Κολομβία) για τον 1ο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Στατιστικό: Δέκα σερί Under 2.5 μετράει η Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρα στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

ΕΜΕΛΕΚ (Ισημερινός)

Από τη δική της πλευρά η Έμελεκ χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της φιλότιμης αλλά άπειρης Ουνιβερσιτάριο για τον πρώτο γύρο του Σουνταμερικάνα, επικρατώντας της δις (3-0 εκτός έδρας, 3-1 εντός έδρας) και θα κοντραριστεί στον επόμενο γύρο με την Ντεπορτίβο Λα Γκουαϊρα από τη Βενεζουέλα, έχοντας και πάλι τον τίτλο του φαβορί στην πλάτη της.

Αναβλήθηκε λόγω Σουνταμερικάνα η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα Χουαγιακίλ για το πρωτάθλημα την Κυριακή (14/08). Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν δείχνει ιδιαίτερα «ζεστή», καθώς έχει το μυαλό της στα παιχνίδια του Σουνταμερικάνα. Προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες από τις Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα (1-0) και Λίγκα ντε Κίτο (2-1), ενώ στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Ντελφίν (1-0 εντός έδρας). Στον πάγκο παρέμεινε ο Ουρουγουανός τεχνικός Αρίας (από τον Ιούνιο) και ο ίδιος η ευελπιστεί πως μπορεί να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι οι πέντε από τις έξι πρόσφατες εξόδους της ανεξαρτήτως διοργάνωσης συνοδεύτηκαν από No/Goal.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τη Λίγκα ντε Κίτο.

Στατιστικό: Τρία συνεχόμενα Over 2.5 μετράει η Έμελεκ στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της.