Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

Πρώτος γύρος: Γκέφλε – Τζουργκάρντεν 1-2.

ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ

Πολλά προβλήματα συνάντησε κόντρα στην Έστερσουντ η Τζουργκάρντεν, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 (εκτός έδρας). Πολύ κακή εμφάνιση, πίσω στο σκορ από το 13’, δεν δημιούργησε απολύτως τίποτα στο επιθετικό κομμάτι και αποδέχθηκε από πολύ νωρίς τη μοίρα της. Δεύτερη σερί αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» μετά την ισοπαλία με την Έλφσμποργκ (2-2 εντός έδρας), παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τη Χέλσινγκμποργκ που βρίσκεται στα μπαράζ και στο +6 από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό.

Την Τετάρτη πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο, επικρατώντας με 5-1 της Σμέντμπι από το Νόρκεπινγκ. Στο 4-1-4 το ρεκόρ της στις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Φαλτσέτας (ΜΕ 16/0) που έχασε το τελευταίο. Μεγάλο ματς παραμονής αυτό με την Γκέφλε, αν το πάρει ανασαίνει και με το παραπάνω, αν το χάσει μπαίνει εκ νέου σε μπελάδες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Έστερσουντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΓΚΕΦΛΕ

Από τη δική της πλευρά η Γκέφλε εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο παιχνίδι «must win» που είχε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Φάλκενμπεργκ, μένοντας στο τελικό 1-1. Με το «καλημέρα» πίσω στο σκορ μόλις στο 5’, ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της στη συνέχεια και ισοφάρισε στο 27’. Δεν ρίσκαρε στην επανάληψη, φοβούμενη πως μπορεί να χάσει το ματς και η ισοπαλία είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0), ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας συλλέξει 13 βαθμούς, στο -6 από τα μπαράζ και την απευθείας σωτηρία. Στο Κύπελλο ίδρωσε για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σόντερχαμνς, την οποία επικράτησε με 1-0 (εκτός έδρας), παίζοντας με αναπληρωματικούς. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, καθώς δύο παίκτες είναι μη διαθέσιμοι εδώ και καιρό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Φάλκενμπεργκ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της.