Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

Πλέι οφ Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα θα ακολουθήσει παράταση και – αν χρειαστεί – πέναλτι.

Στο πρώτο ματς (Κρασνοντάρ – Παρτιζάνι 4-0): Επιβλητική νίκη πανηγύρισε στην έδρα της η Κρασνοντάρ επί της Παρτιζάνι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζοαζίνιο στο 18’. Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σημείωσαν άλλα δύο γκολ με τους Σμόλοφ (27’) και Γιέντρζετσικ (45’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε με αυτογκόλ ο Κρασνίκι στο 73’.

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

ΠΑΡΤΙΖΑΝΙ (ΑΛΒΑΝΙΑ, 415)

Μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα θα καταφέρει να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ η Παρτιζάνι, μετά και τη βαριά εκτός έδρας ήττα που γνώρισε την προηγούμενη βδομάδα από την Κρασνοντάρ. Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία για το συγκρότημα του Σορμάνι ξεκίνησε από το 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Φερεντσβάρος, την οποία πέταξε στο καναβάτσο στη διαδικασία των πέναλτι επικρατώντας με 3-1 (2-2 το συνολικό σκορ από τις δύο αναμετρήσεις). Στον επόμενο γύρο βρέθηκε μπροστά στη Σάλτσμπουργκ, από την οποία γνώρισε τον αποκλεισμό με συνολικό σκορ 3-0.

Στις 12 συνολικά αναμετρήσεις που έδωσε η Παρτιζάνι για το Γιουρόπα Λιγκ κατάφερε να πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στην Μπιρκίρκαρα (4-2 εντός έδρας) στις 15 Ιουλίου του 2004. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Στις έξι συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις της σημείωσε μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Το πρωτάθλημα της Αλβανίας ξεκινάει σε περίπου δύο βδομάδες, με την Παρτιζάνι να ταξιδεύει στην έδρα της Λουφτετάρι Γκιροκάστερ στις 7 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η φυσική έδρα του συλλόγου είναι περίπου 45 χλμ. μακριά από την «Elbasan Arena».

Προηγούμενο ματς: Βαρύτατη εκτός έδρας ήττα με 4-0 γνώρισε η Παρτιζάνι από την Κρασνοντάρ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: Σημειώθηκε no-goal στα τρία τελευταία παιχνίδια της Παρτιζάνι σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΡΩΣΙΑ, 87)

Όπως πέρσι, έτσι και τη φετινή σεζόν η Κρασνοντάρ θα δώσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το «παρών» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έχοντας παρακαταθήκη το σκορ ασφαλείας της προηγούμενης βδομάδας στην έδρα της Παρτιζάνι το συγκρότημα του Κονόνοφ δεν αποκλείεται να παραταχθεί με αλλαγές στο βασικό του σχήμα στην αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους Αλβανούς. Τρεις νίκες πανηγύρισε η Κρασνοντάρ στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για το Γιουρόπα Λιγκ. Στις δύο από αυτές διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σε όλες σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση σημείωσε μόλις δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ μόλις στη μία σημειώθηκε goal-goal. Η Κρασνοντάρ έχει δώσει, μέχρι στιγμής, τέσσερις αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Ρωσίας, από τις οποίες απέσπασε επτά βαθμούς. Μετά τις δύο σερί νίκες που πανηγύρισε κόντρα τις Τομ Τομσκ (3-0 εντός έδρας) και Τέρεκ Γκρόζνι (4-0 εντός έδρας) μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Κρίλια Σοβέτοφ (1-1 εκτός έδρας). Την Κυριακή γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Σπαρτάκ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζε Λουίς στο 15’. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 74’.

Προηγούμενο ματς: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η Κρασνοντάρ από την Σπαρτάκ Μόσχας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα δύο από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της Κρασνοντάρ σε όλες τις διοργανώσεις.