Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ Σκωτίας. Υπάρχουν οκτώ όμιλοι των πέντε ομάδων, με τα παιχνίδια να είναι μονά. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση του κάθε ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι. Στον επόμενο γύρο έχουν προκριθεί αυτομάτως οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Αμπερντίν, Σέλτικ, Χαρτς, Χιμπέρνιαν). Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί διαδικασία των πενάλτι, με τον νικητή να παίρνει ένα βαθμό επιπλέον.

*Πέμπτος όμιλος: Ρέιντζερς 9β (3 αγ.), Στάνραερ 6β. (2 αγ.), Μάδεργουελ 3β. (2 αγ.), Άναν Αθλέτικ 0β. (3 αγ.), Ιστ Στίρλινγκσαϊρ 0β. (2 αγ.)

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (Premiership)

Να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου θέλει η Ρέιντζερς, η οποία κόντρα στην Στανράερ θέλει να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα και να πάρει μια πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Μαρκ Γουόρμπαρτον έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, έχοντας επικρατήσει κατά σειρά των Μάδεργουελ (0-2), Άναν Αθλέτικ (2-0) και Ιστ Στίρλινγκσαϊρ (0-3). Με την τελευταία αναμετρήθηκε την περασμένη Παρασκευή και κατάφερε να “τελειώσει” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν και είχε πάρει κεφάλι δυο τερμάτων στο ματς. Ο Χάλιντεϊ, με πέναλτι στο 10ο λεπτό, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 35′ ο Γουίντας έκανε το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ντόντοο. Για το σημερινό παιχνίδι, ο Γουόρμπαρτον θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Κροκς, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γουίντας, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Ιστ Στίρλινγκσαϊρ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Ιστ Στίρλινγκσαϊρ για το Λιγκ Καπ.

Στατιστικό: N/G τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Λιγκ Καπ.

ΣΤΑΝΡΑΕΡ (League One)

Στο παιχνίδι της πρόκρισης παραμένει για τα καλά η Στανράερ, η οποία γνωρίζει ωστόσο πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να “χτυπήσει” την πρώτη θέση από την Ρέιντζερς. Γι’ αυτό το λόγο θα κοιτάξει να πάρει την πρόκριση ως μια από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες της φάσης των ομίλων. Η ομάδα του Μπράιαν Ράιντ μετράει δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, έχοντας επικρατήσει κατά σειρά των Άναν Αθλέτικ (1-2) και Ιστ Στίρλινγκσαϊρ (3-1). Με την τελευταία αναμετρήθηκε την περασμένη Δευτέρα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στο 64ο λεπτό, ο Μάλκολμ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του, με τους ΜακΚίον και Τέρνερ να βρίσκουν δίχτυα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και να χαρίζουν τη νίκη στην ομάδα τους. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στο σημερινό παιχνίδι, με τη συμμετοχή του 31χρονου μέσου, Στίβεν Μπελ, να είναι αμφίβολη.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Ιστ Στίρλινγκσαϊρ για το League Cup.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα δυο τελευταία παιχνίδια στο Λιγκ Καπ.

Η ομάδα του Betarades.gr