Betarades.gr: Όλα για το στοίχημα.

*Δεύτερος προκριματικός γύρος του Γιουρόπα Λιγκ – Αγώνας ρεβάνς – Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Στρομσγκόντσετ – Σοντερίσκε.

*Πρώτο παιχνίδι: Παρτιζάν – Ζαγκλέμπιε 0-0.

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ (Πολωνία, 294)

Αυτό που ήθελε πήρε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι η Ζαγκλέμπιε, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Παρτιζάν και όλα πλέον θα κριθούν στο Λούμπιν όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παθητικά, με παίκτη λιγότερο από το 56’ μάλιστα, άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι Σέρβοι, βγάζοντας σε πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχαν.

Καταιγιστική στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος η ομάδα του Στοκόβιετς, διέλυσε με 4-0 την Κορόνα Κίελτσε στην έδρα της, πετυχαίνοντας όλα τα τέρματα της μέχρι το 30’ της συνάντησης. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη επικράτηση της αν συνυπολογίσουμε και τα παιχνίδια της περσινής σεζόν, στα πέντε μάλιστα από τα έξι σκόραρε από δύο γκολ και πάνω.  «Θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μας τονώσει λίγο παραπάνω το ηθικό και το πετύχαμε και με το παραπάνω. Πλέον πρέπει να αφοσιωθούμε στο ματς της Πέμπτης, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο», δήλωσε ο Πολωνός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχει προχωρήσει ποτέ παραπάνω από τον προκριματικό που βρίσκεται τώρα. Μία ακόμη φορά κατάφερε να φτάσει ως τον δεύτερο προκριματικό, όταν είχε περάσει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τελικά αποκλείστηκε.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Ζαγκλέμπιε 4-0 επί της Κορόνα Κίελτσε.

Στατιστικό: Οκτώ συνεχόμενα N/G μετράει η Ζαγκλέμπιε στις τελευταίες αναμετρήσεις της σε πρωτάθλημα, Ευρώπη και φιλικά.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Σερβία, 111)

Από την άλλη πλευρά η Παρτιζάν άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο της επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, αλλά της έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια για να πάρει έστω ένα θετικό προβάδισμα, ενόψει του δύσκολο αγώνα ρεβάνς στην Πολωνία. Πλέον καλείται ίσως να πετύχει το εκτός έδρας γκολ που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Πολωνών, έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, διότι διαθέτει καλύτερο σύνολο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνει αυτή παιχνίδι, κάτι που τη βολεύει εξαιρετικά στην κόντρα. «Παρότι έλεγα εξ αρχής ότι είναι μία δύσκολη κλήρωσε, ακόμη και τώρα έχω την πίστη ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση», υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Ίλιεφ.

Η σέρβικη λίγκα ξεκινάει το Σάββατο (2/07), οι «ασπρόμαυροι» θα ταξιδέψουν στο Νόβι Σαντ για να αντιμετωπίσουν τη νεοφώτιστη Μπάτσκα Παλάνκα.  Έντονη η κινητικότητα στο μεταγραφικό παζάρι, απέκτησε ως ελεύθερο τον Λεονάρντο ντα Σίλβα (ΜΕ), έδεσε την άμυνα με την απόκτηση των Μίλετιτς (Γιαβόρ) και Όστοϊτς (Τσουκαρίτσκι) και άλλους τέσσερις ελεύθερους από την εγχώρια αγορά, ενώ τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο φορ Τζούρτζιτς από την Άουγκσμπουργκ. Παρελθόν αποτελούν οι Ζ. Ζίφκοβιτς (ΤΕ Ξάνθη) και Φοφανά (ΕΠ Τσουκαρίτσκι). Πλήρης ταξίδεψε η αποστολή στο Λούμπιν.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ζαγκλέμπιε στο πρώτο παιχνίδι για τον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στατιστικό: 8/9 Over 2.5 μέτρησε η Παρτιζάν στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Η ομάδα του Betarades.gr