Στον πρώτο γύρο: Νιούκαστλ – Άστον Βίλα 1-1

Δείτε αναλυτικά τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι.

* Αήττητη η Νιούκαστλ στις τελευταίες εννιά συναντήσεις της με την Άστον Βίλα (όλες για Πρέμιερ Λιγκ), με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

* Μόλις τέσσερις γκολ έχουν σημειωθεί συνολικά στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση του “Βίλα Παρκ”, με τη γηπεδούχο Άστον Βίλα να έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ εδώ και λίγο καιρό. Οι “βίλανς” μετρούν μόνο ήττες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές και ίσως το μοναδικό κίνητρο για την επιδίωξη μίας καλής εμφάνισης στο σημερινό ματς είναι η αποφυγή της δημιουργίας ενός νέου… προσωπικού αρνητικού ρεκόρ. Με ήττες συνδυάστηκαν τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, έμεινε και άσφαιρη η ομάδα στα 3/6 ματς. Σε χθεσινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Πρόεδρος Στιβ Χόλις τόνισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την πώληση της ομάδας. Μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, δεν πρόκειται να υπάρξουν επαφές με κάποιο νέο προπονητή.

Σημαντικό πρόβλημα προκύπτει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Αλί Σισοκό να είναι τιμωρημένος και τους Αμαβί και Ρίτσαρντσον τραυματίες. Πιθανότατα θα αγωνιστεί εκεί ο Κλαρκ. Εξαιρετικά αμφίβολοι ο μέσος Βερετού και ο επιθετικός Γκεστέντ, ενώ βγήκε από την καραντίνα ο επιθετικός Αγκμπονλαχόρ, με τη συμμετοχή του στη 18άδα να “παίζεται” λόγω της έλλειψης φυσικής κατάστασης.

Προηγούμενο ματς: Υπέστη την εκτός έδρας ήττα από τη Γουότφορντ με 3-2. Προηγήθηκε με τον Κλαρκ στο 28ο λεπτό, για να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Αγιού της έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο 48′, όμως η αποβολή του Σισοκό στο 73′ με απευθείας κόκκινη βοήθησε τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή με δύο γκολ στο 90′ και στο 93′.

Στατιστικό: Μόνο ήττες στις τελευταίες 11 αγωνιστικές, αν ηττηθεί και σήμερα σπάει το… προσωπικό της αρνητικό ρεκόρ.

Στοιχημάτισε τώρα στο Άστον Βίλα – Νιούκαστλ
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Νιούκαστλ, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί τη βαθμολογική αδιαφορία των αντιπάλων της, προκειμένου να διευρύνει το αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγώνων πρωταθλήματος (2-2-0) και να παραμείνει εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Η παράδοση είναι ευνοϊκή για τις “καρακάξες”, όμως τίποτε δεν έχει ακόμα κριθεί στη μάχη παραμονής. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +1 από τη 18η Σάντερλαντ και στο +2 από την προτελευταία Νόριτς, όμως αμφότερες έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Σημειώστε, επίσης, ότι η Νιούκαστλ καλείται σήμερα να βάλει τέλος σε ένα πολύ αρνητικό εκτός έδρας σερί, καθώς μετρά εννιά ήττες και μία ισοπαλία (το 2-2 του “Άνφιλντ” του προπερασμένο Σαββάτου στις 10 τελευταίες εξόδους της για την Πρέμιερσιπ. Αποθεραπεύθηκε και είναι κανονικά διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Γιάνμαατ, που ερίζει για μία θέση στο αρχικό σχήμα με τον Ανίτα, καθώς ο δεύτερος κάλυψε με επιτυχία το κενό του πρώτου κατά τη διάρκεια της απουσίας του.

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας της Κρίσταλ Πάλας με 1-0, με γκολ του Τάουνσεντ στο 58ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι στο 70′.

Στατιστικό: Με ήττες έχουν συνδυαστεί τα 9/10 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (0-1-9).

Βασίλης Μελίδης