*4η αγωνιστική των πλέι οφ.

*Τοπικό ντέρμπι.

*Με απόφαση της ομοσπονδίας απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για τους φιλοξενούμενους.

*2-3 Goals τα 6/7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ 2-1, ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 3-0

ΑΠΟΕΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Άρη Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 (23′, 32′), για να μείνει και με δέκα παίκτες στο 42′, όταν και αποβλήθηκε ο Πέτροβιτς. Μείωσε απλά με τον Κβιλιτάια στο 63ο λεπτό.

Επηρεάστηκε σημαντικά από την αποβολή του Πέτροβιτς, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την έδρα του Άρη Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να περιορίσει τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων που ολοκλήρωσαν με 3.01 xGoals, την ώρα που αυτός είχε μόλις 0.85. Διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο είδε τον Άρη Λεμεσού να μειώνει στο -3 τη μεταξύ τους διαφορά.

Η εν λόγω ήττα έβαλε τέλος σε αήττητο σερί εννέα αγωνιστικών (6-3-0), στις τέσσερις τελευταίες από τις οποίες κράτησε το μηδέν. Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 10 Απριλίου 2023 για να βρούμε την τελευταία εντός έδρας ήττα που γνώρισε ο ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλων Λεμεσού (2-0), έκτοτε σημείωσε 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο προπονητής Σα Πίντο δεν υπολογίζει εκ νέου τον τιμωρημένο Πέτροβιτς, πρόβλημα προέκυψε με τον Πολυκάρπου.

ΑΠΟΕΛ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την ΑΕΚ Λάρνακας, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 63ο λεπτό.

Τέσσερις αναμετρήσεις κράτησε το νικηφόρο σερί της Ομόνοιας που παρέμενε αήττητη από τις αρχές Φεβρουαρίου με απολογισμό 6-1-0. Την προηγούμενη βδομάδα πέταξε τρεις βαθμούς στην έδρα της με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας σε μία, κατά τα άλλα, ισορροπημένη μάχη.

Συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς καταλαμβάνει την 4η θέση και βρίσκεται στο -4 από την ΑΕΚ Λάρνακας. Στις πέντε τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα ηττήθηκε μόνο από την τελευταία (2-1) στις 31 Ιανουαρίου (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες): Σκόραρε στις τέσσερις και δέχτηκε γκολ σε ισάριθμες. Μοναδικός απόντας για το συγκρότημα του Αναστασίου ο Σεμέδο.

Ομόνοια Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ