*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρέσια – Σαμπντόρια

*GG στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Πίζα. Σκόραραν οι Καράτσιολο (58′) και Μπαρμπιέρι (70′). Με δέκα αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι από το 45′ (Τζιορντάνο).

Πλήρωσε ακριβά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Τζιορντάνο με τη συμπλήρωση των 45′, δέχτηκε ένα ασύλληπτο γκολ στο 58′ απ’ τον Καράτσιολο και δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά στη συνέχεια. Η Σαμπντόρια επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές (1-1-0), πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες επί της Τσιταντέλα (2-1 εκτός) στις 28 Ιανουαρίου (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες).

Οι “μπλουτσερκιάτι” δεν έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, στις τέσσερις τελευταίες σχετικές αγωνιστικές έχουν απολογισμό 0-2-2 (διαφορά γκολ 5-9). Πανηγύρισαν τρεις σερί νίκες επί της Μπρέσια στο “Luigi Ferraris”, στις δύο κράτησαν το μηδέν. Εξέτισε την ποινή του ο Γέπες, τη θέση του πήρε ο Τζορντάνο. Στο “ψυγείο” έχει μπει ο Βέρε που αρνήθηκε τη μεταγραφή του στην Τουρκία.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Κόμο. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Στρεφέτσα μόλις στο 7′.

Είδε την Κόμο να σκοράρει πριν καν συμπληρωθούν 10′. Στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει και να εκμεταλλευτεί τη μέτρια εμφάνιση των γηπεδούχων, φτάνοντας μία ανάσα από την ισοφάριση στο 85′, όταν ο Μπορέλι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακά τους με μακρινό σουτ. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Μπρέσια, μετά τη νίκη επί της Τσιταντέλα (2-0 εντός).

Στις δύο τελευταίες εξόδους της γνώρισε ισάριθμες ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) από Κρεμονέζε και Κόμο. Αρκετά προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο προπονητής Μαρά, καθώς εκτός των τιμωρημένων Όλτζερ και Γκαλάτσι, νοκ άουτ τέθηκε και ο Μπορέλι λόγω τραυματισμού.

ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ