*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Τζένοα – Νάπολι 2-2

*Over 2,5 στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*GG στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

ΝΑΠΟΛΙ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από τη Μίλαν. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τεό Ερναντέζ στο 25′.

Απείλησε πρώτη στο “San Siro” με τον Κβαρατσχέλια να βγάζει παράλληλη μπαλιά στον Σιμεόνε, το πλασέ του οποίου βρήκε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε άουτ στο 10′. Λίγο αργότερα η Νάπολι έμεινε πίσω στο σκορ από τη Μίλαν, κρατήθηκε ζωντανή με δύο επεμβάσεις του Γκολίνι και δημιούργησε άλλες τρεις ευκαιρίες (σ.σ. δοκάρι στο 89′) πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, χωρίς αποτέλεσμα.

Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τους “παρτενοπέι”, μπήκε τέλος στο μίνι αήττητο σερί δύο αγωνιστικών (1-1-0) και διατηρούνται στο -7 από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν απολογισμό 3-1-0 στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αγωνιστικές, οι νίκες ήρθαν με το ίδιο σκορ (2-1).

Ο Οσίμεν επέστρεψε στη βάση μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ωστόσο ο προπονητής Ματζάρι θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς ακολουθεί και η σημαντικότατη πρώτη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο “Diego Armando Maradona” (21/2) για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξέτισε ο Μάριο Ρουί, τη θέση του πήρε ο Χουάν Ζεσούς τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Νατάν.

ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 8/10 τελευταία παιχνίδια της.

*Δεν σκόραρε στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΤΖΕΝΟΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (4-1) από την Αταλάντα. Στο 22′ ο Ντε Κεϊτελάρε άνοιξε το σκορ, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν με Μαλινόφσκι στο 51′. Στη συνέχεια σκόραραν οι Κόοπμαϊνερς (55′), Τζαπακόστα (90+10′) και Τουρέ (90+13′).

Οχτώ αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της Τζένοα (3-5-0), την προηγούμενη βδομάδα δεν κατάφερε να περιορίσει την δράση της ασταμάτητης Αταλάντα γνωρίζοντας βαρύτατη ήττα στο “Luigi Ferraris”. Ευτύχησε να ισοφαρίσει λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με γκολάρα του Μαλινόφσκι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα στην κόντρα.

Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους στη Σέριε Α οι “γκριφόνι” έχουν απολογισμό 2-2-0. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο Φεβρουάριο 2009 για να βρούμε την τελευταία νίκη τους στην έδρα της Νάπολι (1-0): Έκτοτε σημείωσαν τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες (σ.σ. δεν σκόραραν στις οχτώ).

Εξέτισε την ποινή τιμωρίας του ο Ντε Βίντερ που αναμένεται να τοποθετηθεί και πάλι στην αμυντική τριάδα του προπονητή Τζιλαρντίνο. Νοκ άουτ λόγω τραυματισμού τέθηκε ο Ματούρο. Δεν αναμένονται σοβαρές αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΤΖΕΝΟΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ