*20η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Φόλενταμ – Ουτρέχτη 1-0

*7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη (αυτή του πρώτου γύρου) έχει η Φόλενταμ στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (4-3-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 με αντίπαλο την Εξέλσιορ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μολονότι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 63′, η αντίπαλος κατάφερε να απαντήσει άμεσα (65′) και παράλληλα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ακόμη μια ισοπαλία για την Ουτρέχτη, η τέταρτη συνεχόμενη αυτή απέναντι στην Εξέλσιορ. Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παρουσιάστηκε διπρόσωπη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Είχε την υπεροχή και έκανε ότι ήθελε στο πρώτο μέρος παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που αντίστοιχα έγινε κόντρα στην ροή του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν το χάρηκε βέβαια καθόλου, καθώς η γηπεδούχος κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις δύο λεπτά αργότερα.

Έδωσε έτσι συνέχει στο αήττητο σερί που τρέχει, καθώς δεν έχει ηττηθεί σε κανέναν από τους έντεκα τελευταίους αγώνες της (3-8-0). Λόγω του κάκιστου ξεκινήματος που έκανε στην σεζόν, παραμένει βέβαια αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία, αν και το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της είναι καλό.

Ο μόνος στόχος που της έχει απομείνει είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσα από τα πλέι οφ. Υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του τεχνικού Γιανς, ο οποίος ήρθε μέσα στην σεζόν και έχει καταφέρει να συμμαζέψει πολλά.

Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκε ο πλάγιος μπακ Λέλινταλ. Στα αγωνιστικά, παραμένουν τραυματίες οι φορ Λίντμπεργκ και Ντεσκότ, ο εξτρέμ Αζαρκάν και ο φευγάτος χαφ Ράμσελααρ, ενώ διεθνείς είναι οι αναπληρωματικοί χαφ Γιένερ και Λαμπιάντ.

Ουτρέχτη Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε και από την Φορτούνα Σιτάρντ, τούτη την φορά με 0-1 εντός έδρας για την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε ο Κόρντομπα στο 48′.

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε από το ματς απέναντι στην Φορτούνα Σιτάρντ. Κάκιστο θέαμα, η φιλοξενούμενη σκόραρε στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του ενενηνταλέπτου.

Οι δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες με Άλμερε Σίτι και Φορτούνα Σιτάρντ έχουν βαρύνει πάρα πολύ το κλίμα στην Φόλενταμ, καθώς οι «Οράνιε» παραμένουν καθηλωμένοι στον πάτο της βαθμολογίας και σε ισοβαθμία με την Φίτεσε. Θέλει να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό, αυτή την στιγμή βρίσκεται στο -3 από την 16η θέση, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της δεδομένου ότι έχει παράλληλα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ένα δύσκολο πρόγραμμα.

«Θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους για την παραμονή. Σίγουρα χάθηκε μια πολύ σημαντική ευκαιρία αλλά δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε όταν υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά μας με πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας», σημείωσε ο υπηρεσιακός τεχνικός Σίμονς.

Μακροχρόνιοι τραυματίες ο μέσος Αντονιόλι και ο επιθετικός Μπλομεστάιν. Πέραν τούτων, απουσιάζουν με τραυματισμούς ο στόπερ Φλιντ, ο πλάγιος μπακ Πέιν και ο εξτρέμ Τζόνσον.

Φόλενταμ Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ