*32η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπόρεχαμ Γουντ – Γουόκινγκ 4-2

*6/10 Χ στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Προηγούμενο ματς: Η Γουόκινγκ κέρδισε 0-1 εκτός έδρας την Όλνταμ με γκολ του Άντερσον στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες για την Γουόκινγκ, που κέρδισε με 0-1 εκτός έδρας την Όλνταμ, έπειτα από πέντε αγώνες που δεν τα είχε καταφέρει, με τρεις σερί ήττες, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Και στο γήπεδό της έχει συμπληρώσει πέντε αγώνες χωρίς νίκη, με τέσσερις ήττες, έχοντας μόνο μία νίκη και εφτά ήττες στα εννιά τελευταία παιχνίδια στην έδρα της.

Αυτή η νίκη την έβγαλε εκτός ζώνης υποβιβασμού, αν και είναι ισόβαθμη με ομάδα εντός αυτής, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Όλα αυτά για μία ομάδα που πέρυσι συμμετείχε στα play off για την άνοδο. Έχει πάντως και έναν αγώνα λιγότερο από τις τρεις εκ των τεσσάρων ομάδων που είναι εντός ζώνης υποβιβασμού.

Γουόκινγκ Στατιστικά

*9/14 under 2,5 εντός έδρας

*8/14 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Μπόρεχαμ Γουντ έχασε με 0-3 εντός έδρας από την Ντόρκινγκ με σκόρερς τους Πράιορ (32’), Ράδερφορντ (37’), Κάρτερ (61’).

Η Μπόρεχαμ Γουντ ηττήθηκε με 0-3 εντός έδρας από την Ντόρκινγκ, χάνοντας ξανά έπειτα από πέντε αγώνες στους οποίους είχε τέσσερις ισοπαλίες. Έχει άλλωστε τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν χάνει στα δύο τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Γι’ αυτό και είναι σχετικά χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, στο δεύτερο μισό του, έχοντας και μία μικρή απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, ούσα στο +4 από αυτήν.

Μπόρεχαμ Γουντ Στατιστικά

*5/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*6/8 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

Γουόκινγκ-Μπόρεχαμ Γουντ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ