*18η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Φέγενορντ – Φίτεσε 4-0

*6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Αρνητική η πρόσφατη παράδοση της Φέγενορντ απέναντι στην Φίτεσε (4-3-2).

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Αμστερντάμσε (Γ’) εντός έδρας μεσοβδόμαδα, για τους «16» του κυπέλλου. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Πρόπερ (27′).

Ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας που είχε απέναντι σε μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις της τρίτης κατηγορίας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου με το ισχνό, αλλά πολύτιμο 1-0.

Το 2024 ξεκίνησε με ένα δύσκολο παιχνίδι για την μέχρι πρότινος ουραγό Φίτεσε. Έδειξε κόντρα στην ανεβασμένη Ουτρέχτη, πως δούλεψε κατά την περίοδο της διακοπής και πως είναι αποφασισμένη να αντιστρέψει το κάκιστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Μπορεί να μην κέρδισε (0-0), αλλά η εμφάνισή της σκόρπισε αισιοδοξία και χαμόγελα. Έφυγε από την τελευταία θέση προσωρινά αλλά χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα αν θέλει να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη (-6 από την παραμονή).

«Μαρέσει που δείχνουμε μια αμυντική σιγουριά στα τελευταία παιχνίδια, αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες με μπόλικη ποιότητα, όπως η Φέγενορντ. Πρέπει να βρούμε την χρυσή τομή και στο επιθετικό κομμάτι, όπου δεν είμαστε τόσο αποδοτικοί. Όλα όμως ξεκινάνε από την άμυνα», τόνισε ο τεχνικός Στούρινγκ.

Δεν έχει κάνει ακόμη κάποια μεταγραφή, γεγονός που μαζί με όλα τα υπόλοιπα έχει προκαλέσει έντονη δυσφορία στον κόσμο της. Στα καθαρά αγωνιστικά, παραμένει τραυματίας ο μπακ Άρκους, ο επιθετικός Φοφανά και ο εξτρέμ Τζόναθανς. Αμφίβολος ο μέσος Τίλεμανς αλλά μάλλον προλαβαίνει. Τιμωρημένος ο μέσος Κοζλόφσκι.

Φίτεσε Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Ναϊμέγκεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, σε μια οδυνηρή γκέλα στην μάχη που κάνει να προλάβει το «τραίνο» της Αϊντχόφεν. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 17′, στο 28′ έγινε το 2-0 αλλά κάπου εκεί χαλάρωσε. Η αντίπαλος μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′) και στο 53′ κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο καθόρισε εν τέλει και το αποτέλεσμα.

Έτοιμη να παραδώσει τα σκήπτρα μοιάζει η Φέγενορντ, η οποία έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο εντός έδρας ματς κόντρα στην ανεβασμένη Ναϊμέγκεν. Χαλάρωσε ανεξήγητα μετά το 2-0 και κάπως έτσι προέκυψε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους.

Μάλλον πετάει «λευκή πετσέτα» στην μάχη του τίτλου, καθώς το -12 είναι μια διαφορά που δεν καλύπτεται, ειδικά με το πρόσωπο που παρουσιάζει η Αϊντχόφεν. Στοχεύει βέβαια στην διατήρηση της δεύτερης θέσης, που φέτος οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Παρατηρώ πως σε σχέση με πέρυσι έχουμε χάσει την αμυντική μας αξιοπιστία. Παίζουμε καλά, αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε εύκολα το μηδέν στην άμυνα και δεχόμαστε τέρματα με μεγάλη ευκολία. Αυτό πρέπει να αλλάξει αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο την Φίτεσε», σημείωσε ο τεχνικός Σλοτ.

Παράλληλα, πολλοί παίκτες απουσιάζουν ελέω Asian Cup και Kόπα Άφρικα. Ο λόγος για τους εξτρέμ Μιντέ, Γιάχανγκμπας, τον φορ Ουεντά και τον μέσο Ζερούκι.

Φέγενορντ Στατιστικά

*Τα εννιά τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΦΙΤΕΣΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ στη NetBet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ