*22η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Ντε Γκράαφτσαπ – ΦΚ Αϊντχόφεν 2-1

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν (6-1-6).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο τον Άγιαξ Β εντός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Έμεινε δις πίσω στο σκορ (4′, 56′), αλλά κατάφερε να απαντήσει ισάριθμες φορές (12′, 69′) και να πανηγυρίσει τον βαθμό στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η ΦΚ Αϊντχόφεν δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε επίσημο παιχνίδι μέσα στο 2024. Οι «Κυανόλευκοι» δεν έδωσαν το προγραμματισμένο εκτός έδρας παιχνίδι τους με αντίπαλο την Ρόντα την περασμένη αγωνιστική, καθώς εκείνο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/1). Πήγε στην διακοπή με καλή ψυχολογία και οριακά εντός οκτάδας, αφού άφησε πίσω της την αγωνιστική κοιλιά του Νοεμβρίου και τρέχει αήττητο πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα (2-3-0).

Στην προετοιμασία της, ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 από την γερμανική Ντουίσμπουργκ. Απέκτησε ως ελεύθερους τους Λίντερ (Επιθετικός) και Ελ Μπουσαταουί (Μέσος). Αντίθετα, αποχώρησε ο μέσος Αζαγκαρί. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός στόπερ Πάινενμπουρχ, ο αναπληρωματικός φορ Πρίσκε και ο βασικός μέσος Νταλχάουζ.

ΦΚ Αϊντχόφεν Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Σε παιχνίδι ροντέο, ηττήθηκε με 5-3 από την Ντεν Χάαγκ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο πρώτο μέρος (16′, 27′), αλλά στην επανάληψη μεταμορφώθηκε και η αντίπαλος κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή έπειτα από ένα «καυτό» εικοσάλεπτο (48′, 59′, 67′). Ισοφάρισε προσωρινά (71′), αλλά έχασε άμεσα το προβάδισμά της (77′) και δύο λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ (79′).

Προσπάθησε στην επιστροφή της στην δράση να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Χάγη, ωστόσο εμφανίστηκε διπρόσωπη. Εξαιρετικό πρώτο μέρος, αλλά τραγική επανάληψη και μοιραία ήττα για την ομάδα του Ντουτινχάιμ, που παρότι βρίσκεται εντός οκτάδας, συνεχίζει να εκπέμπει μεγάλη αστάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι.

Επιστρέφει στην δράση ο μέχρι πρότινος τραυματίας Τζιοβάνι Μπούτνερ. Εκτός έμειναν οι τραυματίας Αλεξάντερ Μπούτνερ, Λάμερς, Χίλεν και Κάακ, με τον τελευταίο να συνιστά πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ντε Γκράαφτσαπ Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 3,5

ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ