*21η αγωνιστική

*Σε προηγούμενους γύρους: Εδιμβούργο – Φόλκερκ 0-2, Φόλκερκ – Εδιμβούργο 2-1

*7/7 αγώνες με 2-3 γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Προηγούμενο ματς: Το Εδιμβούργο έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Αλόα, αν και πάλεψε αρκετά, δεδομένων και των προβλημάτων που έχει. Ισοφάρισε με τον Σι στο 47’ το τέρμα του Γουέιλς από το 37ο λεπτό, αλλά δεν άντεξε ως το τέλος, με δύο γκολ που δέχθηκε από τους Κόουλι (89’), Ρόου (90’).

Το Εδιμβούργο κάνει ό,τι μπορεί, κόντρα στα εξωαγωνιστικά προβλήματα και τις αποχωρήσεις καλών και βασικών παικτών, αλλά αποτελέσματα δεν έρχονται. Έχασε και από την Αλόα με 3-1 εκτός έδρας, γνωρίζοντας έκτη συνεχόμενη ήττα, όγδοη στα εννιά τελευταία παιχνίδια, διάστημα στο οποίο μόνο κέρδισε εντός μόνο την Αλόα με 3-0!

Εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος, στο -2 την προτελευταία θέση που οδηγεί στα play off για την παραμονή, ενώ είναι στο -10 από μία θέση παραμονής. Και συνεχίζει να έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Πάντως ο πρόεδρος του επιμένει πώς δεν θα διαλυθεί οικονομικά η ομάδα και θα ολοκληρώσει κανονικά τη σεζόν, το θέμα είναι με ποιους και πόσους!

Εδιμβούργο Στατιστικά

*Εννιά σερί over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια του

*12/13 over 2,5 εντός έδρας

*10/13 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΛΚΕΡΚ

Προηγούμενο ματς: Η Φόλκερκ επικράτησε άνετα, όσο δείχνει το τελικό σκορ, με 4-0 εντός έδρας της Κόουβ Ρέιντζερς. Άνοιξε το σκορ με τον Μόρισον στο 42’, πριν πετύχει τρία γκολ ακόμη στο δεύτερο ημίχρονο με τους Χέντερσον (47’), Μόρισον (66’), Όλιβερ (86’).

Η Φόλκερκ κέρδισε 4-0 εντός έδρας την Κόουβ Ρέιντζερς, συνεχίζοντας την ξέφρενη και εντυπωσιακή πορεία της, πετυχαίνοντας έκτη συνεχόμενη νίκη, αλλά και 21η στους 24 τελευταίους αγώνες που δεν χάνει!

Είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας χάσει μόνο στο Λιγκ Καπ, από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στην έδρα της.

Είναι εδραιωμένη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ούσα πλέον στο +11 από την δεύτερη Χάμιλτον, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για να κερδίσει την απευθείας άνοδο. Έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας.

Φόλκερκ Στατιστικά

*8/10 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*11/16 N/G εντός έδρας

Φόλκερκ – Εδιμβούργο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ