*11η αγωνιστική

*Νωρίτερα στη σεζόν: Μέλμπουρν Σίτι-Γουέστερν Γιουνάιτεντ 1-2

*5/6 over 2,5 & G/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτή την έδρα.

ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από τη Νιούκαστλ Τζετς, παρόλο που έπαιξε για περίπου 30 λεπτά με παίκτη περισσότερο. Δέχθηκε δύο τέρματα νωρίς από τον Μπουχάγκιαρ (9’, 22’), ενώ δεν απείλησε ιδιαίτερα ως το τέλος, ακόμη και μετά την αποβολή του Σταματελόπουλου στο 58ο λεπτό για τη αντίπαλο της.

H Γουέστερν Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Νιουκάστλ Τζετς, δεύτερη σερί ήττα, πάλι μακριά από το γήπεδό της, όγδοη στα 10 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει μέχρι τώρα!

Μάλιστα έχει πετύχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, μία εκ των οποίων απέναντι στην σημερινή της αντίπαλο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας.

Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ισοπαλία στο πρωτάθλημα, παραμένοντας ουραγός, έχοντας μείνει αρκετά πίσω, στο -9 συγκεκριμένα, από την πρώτη εξάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο μέσω play off.

Έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και έχει σκοράρει μόλις στα τέσσερα παιχνίδια της φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Τζον Αλοϊσι συνεχίζει στον πάγκο της, μένει να φανεί για πόσο ακόμη, ειδικά αν συνεχιστούν αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Γουέστερν Γιουνάιτεντ Στατιστικά

*3/5 N/G εντός έδρας στη σεζόν

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Η Μέλμπουρν Σίτι κέρδισε 8-1 εντός έδρας την Μπρισμπέιν Ρόαρ, με το τελικό σκορ να τα “λέει” όλα. Σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Γκουντ (10’), ΜακΛάρεν (14’, 34’), ενώ στο δεύτερο πέτυχε δύο τέρματα ακόμη με τους Λέο Νατέλ (48’), ΜακΛάρεν (58’), πριν δεχθεί ένα γκολ από τον Μπράουνι στο 58ο λεπτό. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, πετυχαίνοντας τρία ακόμη τέρματα με τους Λέο Νατέλ (70’), Αρσλάν (76’), Ματζέο (85’).

Κάθε χρόνο υπάρχει μία αγωνιστική που “ξεμπουκώνει” η Μέλμπουρν Σίτι και βάζει πάρα πολλά γκολ. Αυτό συνέβη την προηγούμενη στη φετινή σεζόν, αφού κέρδισε με 8-1 εντός έδρας την Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Αυτή ήταν η επιστροφή της στις νίκες, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, τρίτη νίκη στους εφτά τελευταίους αγώνες της για όλους τους θεσμούς όπου δεν έχει ήττα. Οι δύο ήταν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια μακριά από την έδρα της!

Παραμένει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με το Σίδνεϊ που είναι στην έκτη και τελευταία που οδηγεί στα play off για την διεκδίκηση του τίτλου, αλλά υστερεί στις νίκες και επομένως στην ισοβαθμία.

Μέλμπουρν Σίτι Στατιστικά

*6/9 over 2,5 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

*5/9 αγώνες με 2-3 γκολ εκτός έδρας στο πρωτάθλημα

Γουέστερν Γιουνάιτεντ-Μέλμπουρν Σίτι στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ