26η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Κόβεντρι-Μίντλεσμπρο 3-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Χάντερσφιλντ με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Κομπέρν στο 54’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χέλικ στο 60’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χόουσον στο 84’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και σημαντικό τρίποντο για τη Μίντλεσμπρο. Χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη μπήκε δυνατά και προηγήθηκε, όμως λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν εξίσου, ισοφαρίζοντας. Στα τελευταία λεπτά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στην επαναφορά πέτυχε το γκολ που καθόρισε εν τέλη το τελικό αποτέλεσμα.

Αντίστοιχο αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει σήμερα, φιλοξενώντας τη μαχητική και ανεβασμένη Κόβεντρι. Είναι σε καλή κατάσταση, φάνηκε να μην την πτοεί η ήττα κόντρα στη Ρόδερα και σήμερα έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, θέλει να μπει με το «δεξί» στο 2024, μειώνοντας παράλληλα την απόστασή της από την εξάδα. Σκοράρει σχεδόν μόνιμα σε όλες τις αναμετρήσεις της, παρ’ όλα αυτά κάθε άλλο παρά άτρωτη είναι αμυντικά, με αποτέλεσμα να είναι λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες δεν δέχθηκε γκολ.

Μίντλεσμπρο Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Σουόνσι με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Γουόλς στο 7’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ράιτ στο 10’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον Σιμς στο 65’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κάλεν στο 90+3’.

Το τρίποντο στο τέλος έχασε η Κόβεντρι. Μπήκε νωθρά και έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως λίγα λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να σκοράρουν και πάλι, φέρνοντας το ματς ξανά στην ισοπαλία.

Μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αμυντικά θα χρειαστεί στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μίντλεσμπρο. Είναι μεν σε καλή κατάσταση, μαχητική σε όλες τις αναμετρήσεις της, βρίσκοντας δίχτυα με συνέπεια αυτή την περίοδο. Πρόβλημα αποτελεί παρ’ όλα αυτά η άμυνά της, αφού παραμελεί συχνά τα αμυντικά της καθήκοντα, με αποτέλεσμα αυτό να της έχει στοιχίσει σημαντικά αποτελέσματα.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μίντλεσμπρο – Κόβεντρι στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ