* 19η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Αήττητη η Νιουκάστλ σε 10 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ (7-3-0) απέναντι στην Φόρεστ. Στα 7 τελευταία εντός έδρας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μετρά ισάριθμες νίκες από το 1988 και μετά!

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από τη Λούτον. Ο Τάουνσεντ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 25ο λεπτό.

Στο ίδιο έργο θεατές οι ταξιδιώτες οπαδοί της Νιουκάστλ, αναιμική η ομάδα τους σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο στα προάστια του Λονδίνου, 5η αποτυχία στα 6 τελευταία παιχνίδια η ήττα από τους νεοφώτιστους.

Ξεκάθαρο το έλλειμμα ενέργειας-εντάσεων και πάλι, αφού λόγω απουσιών παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιου ανά τρεις ημέρες. Είχε την κατοχή (65%) η ομάδα του Χάου, αλλά η Λούτον ήταν πιο άμεση, πιο εκρηκτική, σταθερά πιο επικίνδυνη στις μεταβάσεις από το ξεκίνημα του αγώνα. Προηγήθηκε σε κόρνερ, είχε δύο δοκάρια και δύο “καθαρές” ευκαιρίες για να “τελειώσει” το ματς. Σπασμωδική η αντίδραση της Νιουκάστλ, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έπειθε ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Εντός έδρας όμως το εντυπωσιακό σερί στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται. Μετρά 7 σερί πρωταθληματικές νίκες στο St. James’ Park, με μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτές κι αυτό όχι σε open play!

Στο 3-0-11 το ρεκόρ της σε Boxing Day παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, πέρσι επικράτησε 0-3 στη Λέστερ. Παραδοσιακά έχει καταγράψει τις περισσότερες ήττες (46) αυτή την ημέρα, σε ολόκληρη την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Στα αγωνιστικά νέα, επέστρεψε το Σάββατο ο Σαρ (στόπερ), αλλά τραυματίστηκε μέσα στο ματς ο αρχηγός Λασέλ (στόπερ) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για σήμερα. Λίγες οι πιθανότητες να επιστρέψει ο Ζοέλιντον (μέσος) που δεν ταξίδεψε στο Λούτον, σταθερές οι υπόλοιπες απουσίες τραυματιών.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από τη Μπόρνμουθ. Στο 23’ αποβλήθηκε ο Μπολί της Φόρεστ, αλλά στο 47’ ο Ελάνγκα έκανε το 1-0. Ο Σολάνκε έκανε χατ-τρικ (51’, 58’, 90+4’), με τον Γουντ (74’) να ισοφαρίζει προσωρινά σε 2-2.

Με μία ακόμη ήττα, την 6η στα 7 τελευταία παιχνίδια και την 4η διαδοχική εντός έδρας, συνδυάστηκε το ντεμπούτο του κόουτς Νούνο στον πάγκο της Φόρεστ το περασμένο Σάββατο και η βαθμολογική πίεση εκτοξεύθηκε μετά τις νίκες των νεοφερμένων.

Ο Πορτογάλος κόουτς άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 και η ομάδα του μπήκε με ενθουσιασμό, όπως συνηθίζει στα εντός έδρας. Απείλησε δις, αλλά η αυστηρή αποβολή του στόπερ Μπολί άλλαξε νωρίς τη φυσιογνωμία του ματς.

Η Μπόρνμουθ πίεσε στο κλείσιμο του ημιχρόνου, αλλά η Φόρεστ πήρε κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης, από κλέψιμο ψηλά και ασίστ του Γουντ. Η Μπόρνμουθ όπως πείσμωσε, ισοφάρισε στο καπάκι φορτώνοντας την περιοχή και γύρισε άμεσα το ματς σε δεύτερο χρόνο από κόρνερ. Η Φόρεστ απάντησε με την φορίσια κεφαλιά του Γουντ σε κόρνερ και άγγιξε την ανατροπή πριν το γεμάτο δοκάρι των φιλοξενούμενων, των οποίων η πίεση στα τελευταία λεπτά καρποφόρησε με εντυπωσιακή κεφαλιά.

Στο τελευταίο της ταξίδι πήρε πολύτιμο βαθμό στο “Μόλινιου”, αλλά μέσα στο έτος είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις δύο διπλά. Μοναδικό στα 19 τελευταία ταξίδια (1-5-13) το 0-1 του Σεπτεμβρίου στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Δίχως τον τιμωρημένο Μπολί (στόπερ) και τον τραυματία Αβονίγι (φορ) ταξιδεύει στο βορρά, αμφίβολοι λογίζονται οι Φελίπε (στόπερ), Οριέ (δεξί μπακ), Σανγκαρέ (μέσος) που δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Νιουκάστλ – Νότιγχαμ Φόρεστ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ