*14η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: ΟΦΗ – Άρης 3-2

*Κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση της Κυβέρνησης.

*Το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα πραγματοποιήσει ο Πέπε Μελ. Ο 60χρονος Ισπανός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Μάλαγα, Λας Πάλμας, Λα Κορούνια, Μπέιτς, Γουέστ Μπρομ, Ράγιο Βαγιεκάνο, Αλαβές και Χετάφε.

*2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Ο Άρης ηττήθηκε μόλις μία φορά στα έντεκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες): Στον πρώτο γύρο της φετινής Σούπερ Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΑΡΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την ΑΕΚ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Βίντα στο 59′.

Στάθηκε καλά στην “OPAP Arena” ο Άρης, παρόλα αυτά δεν κατάφερε να μην επιβεβαιώσει τον τίτλο του αουτσάιντερ που έφερε κόντρα στην ΑΕΚ πριν από δύο βδομάδες. Αρκετά κινητικοί στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές των “κιτρινόμαυρων”, με τον Μορόν να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 44′ όταν σούταρε από το ύψος του πέναλτι αρκετά άουτ. Πλήρωσαν την αμυντική αδράνειά τους στο γκολ των γηπεδούχων, όταν μετά από κόρνερ ο Βίντα πήδηξε για κεφαλιά με τον αρκετά πιο κοντό Νταρίντα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης διατηρείται αήττητος σε 13 αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες). “Πρέπει να προσαρμοστούμε, γιατί θα είναι κάτι “κρύο” για πολλούς ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι και για όλους μας. Το έχουμε ζήσει ξανά στην εποχή του κορωνοϊού. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη επιλογή”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Μάντζιος σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις. Στην αποστολή που επέλεξε επέστρεψε μετά από καιρό ο Ρουπ, νοκ άουτ τέθηκαν οι τραυματίες Φεράρι και Παναγίδης.

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΟΦΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Κηφισιάς. Δύο γκολ πέτυχε ο Τοράλ (7′, 25′), ένα ο Φελίπε (75′) για τους γηπεδούχους. Ισοφάρισε προσωρινά ο Αντερέγκεν στο 10′.

Βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε στις 6 του μηνός ο ΟΦΗ επικρατώντας της Κηφισιάς, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Βάλντας Νταμπράουσκας από την τεχνική ηγεσία του. Το εν λόγω αποτέλεσμα έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες), τρεις μέρες νωρίτερα είχε ηττηθεί με κατεβασμένα χέρια στην έδρα του Παναθηναϊκού (4-0) υποχωρώντας στην 8η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στις 28 Σεπτεμβρίου 2003 για να βρούμε την τελευταία φορά που οι Κρητικοί άλωσαν το “Κλεάνθης Βικελίδης”, επικρατώντας με 2-1 του Άρη. Την προηγούμενη σεζόν επέστρεψαν με τον βαθμό (1-1) από αυτό στις 31 Οκτωβρίου 2022. “Ήταν απόφαση από καρδιάς, ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έχω έρθει να τον προσφέρω”, είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Πέπε Μελ που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Καρώ, Μεγιάδο και Θεοδοσουλάκη. Σε αυτή επέστρεψε ο Μπάκιτς.

ΟΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ