*15η αγωνιστική

*GG στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Σημειώθηκε ισοπαλία στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από τη Φιορεντίνα. Σκόραραν οι Μπελτράν (6′ πεν.), Σοτίλ (17′) και Μποναβεντούρα (56′).

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ από τη νίκη με ανατροπή επί της Λάτσιο, επιστρέφοντας με άδεια χέρια από την έδρα της Φιορεντίνα. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, προτού οι γηπεδούχοι κάνουν το 2-0 με τρομερό γκολ του Σοτίλ στο 17′. Η Σαλερνιτάνα έφτασε μία ανάσα από το 2-1 στο 48′, όταν ο Ικουεμέσι έπιασε κεφαλιά ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας, ωστόσο, την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Πανηγυρίζοντας μόλις μία νίκη από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος το συγκρότημα του Ιντζάγκι διατηρείται στην τελευταία θέση και το -3 από τη ζώνη ασφαλείας. Έχει απολογισμό 1-3-3 στο “Arechi” με διαφορά γκολ 6-14: Δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη εστία σε καμία, δεν σκόραρε σε τρεις. “Πρέπει να μοιάσουμε στην Μπολόνια, έχουμε τρομερούς οπαδούς”, υπογράμμισε ο προπονητής Ιντζάγκι. Σταθερά στα πιτς εδώ και καιρό ο Οτσόα, δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εκτός) με τη Λέτσε. Ο Λυκογιάννης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 68′. Απάντησε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι ο Πίκολι.

Μέσα από τα χέρια της Μπολόνια ξεγλίστρησαν δύο βαθμοί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την Λέτσε. Κράτησε παθητική στάση στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενη πίεση. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο, άνοιξε το σκορ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λυκογιάννη κι αστόχησε σε σπουδαίες ευκαιρίες για να “καθαρίσει”, προτού κάνει πέναλτι στον αντίπαλο τερματοφύλακα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, απ’ το οποίο προήλθε η ισοφάριση.

Οι “ροσομπλού” γνώρισαν μόλις μία ήττα σε 14 αναμετρήσεις στην έδρα της Φιορεντίνα (2-1) στις 12 Νοεμβρίου (έξι νίκες, επτά ισοπαλίες), δεν έχουν σπάσει το ρόδι μακριά από το “Renato Dall’ Ara” (έξι ισοπαλίες, μία ήττα). “Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας”, ανέφερε ο προπονητής Τιάγκο Μότα. Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει η Μπολόνια στην έδρα της Σαλερνιτάνα.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Κράτησε το μηδέν στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ