14η αγωνιστική

*Η αναμέτρηση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, μετά και τα μέτρα της κυβέρνησης.

*Αήττητος ο Βόλος στα έντεκα τελευταία παιχνίδια κόντρα στη σημερινή του αντίπαλο (4-7-0). Τελευταία νίκη για τη Λαμία ήταν το Νοέμβριο του 2019, με 1-0 για το πρωτάθλημα.

*Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και οι τρεις πιο πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

*Goal/Goal τα 8/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βόλος – Λαμία 2-2

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΛΑΜΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-0 από τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 21ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 43′, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 57′.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Λαμία, ερχόμενη από ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις. Στον τελευταίο χρονικά, στις 4 του μηνός, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στην έδρα του οποίου ηττήθηκε με το βαρύ 3-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος.

Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταθεί εμπόδιο στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Δέχθηκε πίεση και βρέθηκε πίσω στα μέσα του ημιχρόνου, είχε δυο καλές στιγμές που δεν αξιοποίησε και σαν αποτέλεσμα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα λίγο πριν την ανάπαυλα. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, προσπάθησε να γίνει απειλητική, αλλά δεν πέτυχε κάτι. Αντιθέτως, είδε τον “δικέφαλο” να σκοράρει και πάλι στην πρώτη προσπάθεια του και να έχει ευκαιρίες στη συνέχεια για ακόμη περισσότερα τέρματα. Τίποτα δεν άλλαξε όμως μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα της στις τέσσερις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, έχοντας παράλληλα και μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο (3-3 εντός). Γεγονός που τη διατηρεί στην έβδομη θέση, ψάχνοντας άμεση αντίδραση έτσι ώστε να παραμείνει σε επαφή με την εξάδα και τα πλέι οφ. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ηττήθηκε μια φορά στα έξι φετινά εντός της (3-2-1).

Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο πρώην παίκτης της, Πίτι, ο οποίος εκτελούσε χρέη ως υπεύθυνου μεταγραφών. Ο Ισπανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για τη λύση της συνεργασίας τους. Εξέτισαν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Νταβίντ Σιμόν, οπότε και είναι κανονικά στην αποστολή.

Λαμία Στατιστικά

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΒΟΛΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τον ΠΑΟΚ, για το κύπελλο. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Την ήττα υπέστη και πάλι ο Βόλος, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των τριών αγώνων που είχε προηγηθεί. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, πριν από δέκα ημέρες, η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο μεταξύ τους για τους “16” του κυπέλλου, από τον οποίο και ηττήθηκε με 1-0.

Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση και πέρασε αρκετές δύσκολες καταστάσεις σε όλη τη διάρκεια. Είχε σε πολύ καλή εμφάνιση όμως τον Κόστιτς που όσο μπόρεσε κρατούσε την ομάδα του στο ματς με τις αποκρούσεις που πραγματοποιούσε, κάτι που δεν κατάφερε ωστόσο να κάνει στο φινάλε του ημιχρόνου, σε εκτέλεση πέναλτι των γηπεδούχων. Πίεσε περισσότερο ο Βόλος στο δεύτερο μέρος, σκόραρε μάλιστα 69′ με τον Μωραΐτης, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε από διαιτητή και VAR, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αρκετά τα παράπονα για τη διαιτησία του ματς από τους ανθρώπους του συλλόγου, βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση, με τον μεγαλομέτοχο των Θεσσαλών, Αχιλλέα Μπέο να κάνει λόγο για παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο από τη διαιτησία. Για τις 9 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς.

Στα του πρωταθλήματος τώρα, την τελευταία αγωνιστική πριν την αναβολή, είχε μείνει στο 2-2 με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας, αγωνιζόμενος με παίκτη περισσότερο από το 18ο λεπτό. Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους έντεκα συνολικά και σαν αποτέλεσμα, παραμένει αρκετά χαμηλά στην κατάταξη. Αγνοεί το διπλό στο φετινό πρωτάθλημα (0-3-3), με την τελευταία εκτός έδρας νίκη να χρονολογείται στις 5 Μαρτίου, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1).

Βόλος Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Προσφορά* – Φωτιά ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code HOT500
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ