*Τελικός πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στην έδρα της Κολόμπους. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

*3/3 νίκες μετράει το Λος Άντζελες κόντρα στο Κολόμπους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Μια κατάκτηση μετρά το Λος Άντζελες, το 2022. Στον αντίποδα, το Κολόμπους μετρά δύο κατακτήσεις, το 2008 και το 2020.

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας πρόκριση στην παράταση με 3-2 επί του Σινσινάτι. Το Σινσινάτι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Το Κολόμπους μείωσε στο 75’ με αυτογκόλ και ισοφάρισε στο 86’ με τον Ρόσι, το τελικό 3-2 ήρθε απ’ τον Ραμίρες στο 115’.

Έβγαλε τρομερό χαρακτήρα στον εκτός έδρας ημιτελικό με το Σινσινάτι, πήρε την πρόκριση με ανατροπή απ’ το 0-2! Έκανε τραγικό πρώτο ημίχρονο, είδε τον αντίπαλο να σκοράρει δύο φορές και να έχει κι άλλες φάσεις, σώθηκε απ’ τον γκολκίπερ του στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, εκεί το Σινσινάτι είχε μεγάλη φάση για το 3-0! Δεν έχασε την πίστη του, μείωσε με αυτογκόλ και πήρε ψυχολογία, πίεσε τον αντίπαλο και βρήκε το 2-2 στο 86’, το μομέντουμ ήταν στην πλευρά του. Στην παράταση ήταν καλύτερο το Κολόμπους, σκόραρε στο 116’, ένα ακόμη κρίσιμο σημείο, έφτασε στην ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τον τελικό.

Επιστρέφει στον τελικό του πρωταθλήματος μετά το 2020, επιστρέφει στην έδρα του και είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, τουλάχιστον με βάση τις αποδόσεις. Στο «σπίτι» του το Κολόμπους είναι αποτελεσματικό, είναι αήττητο στα τελευταία 14 παιχνίδια (11-3-0), σκόραρε σ’ όλα, συνήθως πάνω από ένα γκολ. Μοναδική απουσία ο Σαντς.

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/11 2-3 Goal σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 7/10 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Χιούστον. Το 1-0 ο Χόλινγκσχεντ στο 44’, το 2-0 ήρθε με αυτογκόλ στο 80’.

Έκανε τη δουλειά στον τελικό της Δυτικής Περιφέρειας κόντρα στο Χιούστον, ήταν αποτελεσματικό και λιγάκι τυχερό εντός έδρας, πήρε αυτό που ήθελε. Έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο, δεν είχε πρόβλημα να πάρει παθητικό ρόλο, στάθηκε τυχερό σε κάποιες φάσεις, αλλά είχε μεγάλες ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις και στατικά χτυπήματα. Από κόρνερ ήρθε το 1-0 λίγο πριν το ημίχρονο, το Χιούστον απείλησε πρώτο στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα. Το Λος Άντζελες έψαχνε τις στιγμές του στην αντεπίθεση, βρήκε το 2-0 στο 80’ με αυτογκόλ και εκεί τελείωσαν όλα.

Έβγαλε περισσότερη εμπειρία η ομάδα απ’ την Καλιφόρνια, που πήρε τέταρτη διαδοχική νίκη στη διαδικασία των πλέι-οφ, στις τρεις τελευταίες χωρίς να δεχτεί γκολ! Είναι αήττητη στα τελευταία εφτά ματς (6-1-0), σειρά αγώνων που σκόραρε συνολικά 19 γκολ! Είναι αουτσάιντερ για την κατάκτηση του τροπαίου, παρότι είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, το κατέκτησε πέρυσι, το πρώτο στην ιστορία της. Αήττητο το Λος Άντζελες στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (3-3-0). Χωρίς απουσίες.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 8/12 τελευταία παιχνίδια του.

*ΝG τα 6/10 τελευταία παιχνίδια του.

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ