13η αγωνιστική

*Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Δείτε τα προγνωστικά στοίχημα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Νις, για το πρωτάθλημα.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μονπελιέ, μετά και την ήττα με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν υποδέχθηκε τη Νις, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν χωράνε πολλά λόγια για το μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ήταν ελάχιστες οι αξιόλογες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές. Πάντως, η ίδια άγγιξε δυο φορές το γκολ, με τη μπάλα να σταματάει ισάριθμες φορές στο δοκάρι.

Παραμένει έτσι χαμηλά στην κατάταξη και καλείται να αντιδράσει άμεσα, αν και η αποψινή αποστολή της κόντρα στην πρωτοπόρο μόνο εύκολη δε μπορεί να θεωρείται. Ειδικά από τη στιγμή που πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα τέσσερα φετινά εντός της.

Υπολογίζονται και πάλι ο Μπουμπακάρ Κουγιατέ που εξέτισε και ο Αρνό Νορντέν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Δεν ισχύει το ίδιο όμως για τους Κριστοφέρ Ζουλιέν, Ισιαγκά Σιλά και Λέο Λερουά.

Μονπελιέ Στατιστικά

*No Goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΕΣΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Μονακό, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 16ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 69′.

Σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη για τη Μετς, στο οποίο και μετράει κατά σειρά δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στον τελευταίο χρονικά, στις αρχές του μήνα, η ομάδα του Ερίκ Ρουά φιλοξενήθηκε από τη Μονακό, κόντρα στη έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-0. Όσκαρ ατυχίας για την ίδια στο παιχνίδι αυτό, καθώς όχι μόνο είδε να της ακυρώνονται δυο τέρματα, αλλά είχε και δυο δοκάρια, που της στέρησαν κάτι καλύτερο, δεχόμενη παράλληλα από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Τρίτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες που υπέστη από Λιλ (1-0 εκτός) και Παρί Σεν Ζερμέν (2-3 εντός). Παρόλα αυτά, διατηρείται στα μέσα της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς μέχρι τώρα. Ηττήθηκε στις 3/6 φετινές εξόδους της (2-1-3), χωρίς να έχει σκοράρει στις τρεις πιο πρόσφατες εξ αυτών. Θυμίζουμε ότι δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το εντός με τη Στρασμπούργκ οδηγήθηκε σε αναβολή. Είναι προγραμματισμένο πλέον για τις 5 του Δεκέμβρη.

Στη διάθεση του κόουτς Ρουά είναι και πάλι οι Γιαν Μαριγιά, Αντριέν Λεμπό και Γιονάς Μαρτέν, έχοντας ξεπεράσει και οι τρεις τους τραυματισμούς τους. Αντιθέτως, εκτός παραμένουν τόσο ο τραυματίας Ζορντάν Αμαβί, όσο και ο τιμωρημένος Λιλιάν Μπρασιέ.

Μπρεστ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μονπελιέ – Μπρεστ στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ