*13η αγωνιστική

*GG στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όλα τα Προγνωστικά Στοιχήματος

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2 εκτός) με τη Λέτσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με Ζιρού (28′) και Ράιντερς (35′). Απάντησαν ισάριθμες οι Σανσόνε (66′) και Μπάντα (70′). Με δέκα έμεινε η Μίλαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων λόγω αποβολής του Ζιρού.

Μπήκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο του “Via del Mare” σκοράροντας δύο φορές μέσα σε επτά λεπτά, προτού ο Ράιντερς σημαδέψει το δεξί δοκάρι της Λέτσε στο 38′ χάνοντας την ευκαιρία για το 3-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μίλαν παρουσιάστηκε αγνώριστη, ισοφαρίστηκε σε τέσσερα λεπτά και είδε τους γηπεδούχους να ανατρέπουν τα δεδομένα στην εκπνοή των καθυστερήσεων, προτού το γκολ ακυρωθεί για επιθετικό φάουλ απ’ τον VAR (σ.σ. τραβηγμένη απόφαση).

Παραμένοντας στους 23 βαθμούς οι “ροσονέρι” βρίσκονται στο -8 από την πρωτοπόρο Ίντερ και στο +3 από την 5η Αταλάντα. Γίνεται συζήτηση για τις επιλογές του Στέφανο Πιόλι και τη ψυχολογική κατάσταση στο στρατόπεδό τους, μάλιστα γράφτηκε ακόμα και το σενάριο αλλαγής προπονητή. Όλα αυτά την ώρα που ο CEO του συλλόγου, Τζόρτζιο Φουρλάνι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης κι άλλων βασικών ποδοσφαιριστών μετά τον Τονάλι.

“Το μόνο που σκέφτομαι είναι η δουλειά που κάνω, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον”, είπε ο προπονητής Πιόλι. Σοβαρό πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της αντιμετωπίζει η Μίλαν, καθώς νοκ άουτ τέθηκαν Οκαφόρ, Ράφαελ Λεάο και Ζιρού. Την Τρίτη (28/11) υποδέχεται την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (2-1) της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Μποναβεντούρα (17′) και Γκονσάλες (48′ πεν.), ισοφάρισε προσωρινά ο Ζίρκζεϊ με πέναλτι στο 33′.

Τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών στη Σέριε Α έβαλε η Φιορεντίνα πριν την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, πετώντας στο καναβάτσο την Μπολόνια στο “Artemio Franchi”. Έβγαλε περισσότερο πάθος κι ένταση στην αναμέτρηση, σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται στο -1 από την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές τους οι “βιόλα” γνώρισαν δύο ήττες από Ίντερ (4-0) και Λάτσιο (1-0): Στις υπόλοιπες σημείωσαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της Μίλαν γνώρισαν ισάριθμες ήττες με διαφορά γκολ 1-5.

Πανηγύρισαν για τελευταία φορά το διπλό στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 (3-1). Ετοιμοπόλεμος για την αποψινή μάχη ο Μπελτράν, διεκδικεί θέση βασικού στην γραμμή κρούσης. Στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής θα βρεθεί ο Παρίζι, ποινή τιμωρίας θα εκτίσει ο Ρανιέρι. Την Πέμπτη (30/11) υποδέχεται την Γκενκ για το Κόνφερενς Λιγκ.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

🎁 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ