13η αγωνιστική

*Goal/Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Νόρντζελαντ – Μπρόντμπι 3-1

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ράντερς, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα στο 31′ με τον Ραντόσεβιτς, για να δεχθεί την ανατροπή (34′, 59′) και εν τέλει να ισοφαρίσει με τον Ντίβκοβιτς στο 81ο λεπτό.

Από ένα αήττητο σερί τριών αγώνων προέρχεται η Μπρόντμπι στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γέσπερ Σόρενσεν φιλοξενήθηκε από τη Ράντερς, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο με την εικόνα που είχαν αμφότερες, καθώς ήταν ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο, με την ίδια να αποφεύγει τα χειρότερα προς το φινάλε.

Πρώτη απώλεια μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Χβίντοβρε (0-3 εκτός) και Βίμποργκ (1-0 εντός), οπότε και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Σίλκεμποργκ. Επικράτησε στα 3/5 φετινά εντός της, στα οποία είχε και δυο ήττες. Την ερχόμενη Τετάρτη (01/11), θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Ράντερς, αυτή τη φορά για τους “16” του κυπέλλου.

Μπρόντμπι Στατιστικά

*Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-2 επί της Σπάρτακ Τρνάβα, για το Κόνφερενς Λιγκ. Προηγήθηκε με τον Γένσεν-Άμπε στο 36′, με τον Ράσμουσεν στο 48′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε μεσοβδόμαδα η Νόρντζελαντ. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Γιοχάνες Θόρουπ φιλοξενήθηκε από τη Σπάρτακ Τρνάβα, για το Κόνφερενς Λιγκ, στην έδρα της οποίας πήρε το διπλό με 0-2. Αρκετά ισορροπημένο το μεταξύ τους ματς, με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη για να πάρει και το θετικό αποτέλεσμα.

Δεύτερη διαδοχική της νίκη, έχοντας προηγηθεί εκείνη στην έδρα της Βίμποργκ με 0-2, στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Βρίσκεται έτσι στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο, έχοντας ηττηθεί μια φορά στις έξι φετινές εξόδους της στη διοργάνωση (3-2-1). Την ερχόμενη Τετάρτη (01/11), θα αντιμετωπίσει και πάλι τη Βίμποργκ, αυτή τη φορά για τους “16” του κυπέλλου.

Νόρντζελαντ Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπρόντμπι – Νόρντζελαντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ