9η αγωνιστική

*Ένα από τα ντέρμπι της Βρετάνης.

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΛΟΡΙΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με τη Λυών, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Κρουπέ, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (21′, 22′, πεν. 41′), για να ισοφαρίσει με τους Κρουπέ (54′) και Γιονγκά (79′).

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι η Λοριάν. Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρεζίς Λε Μπρις φιλοξενήθηκε με τη Λυών, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3.

Μπήκε πιο δυναμικά και στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε κατάφερε να πάρει και το προβάδισμα. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ όμως, καθώς είδε τους γηπεδούχους να αντιδρούν και μέχρι την ανάπαυλα να κάνουν την ανατροπή στο σκορ (3-1), με την ίδια να παρουσιάζει αμυντικά κενά. Δεν τα παράτησε όμως και δικαιώθηκε στην αντεπίθεση διαρκείας που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στην ισοφάριση για το τελικό αποτέλεσμα.

Πρώτος της βαθμός μετά τις δυο ήττες που υπέστη από Ναντ (5-3 εκτός) και Μονπελιέ (0-3 εντός), με τον οποίο έφτασε τους επτά συνολικά και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη. Πήρε μια νίκη στα τέσσερα φετινά εντός της (1-2-1).

“Έχουμε την αίσθηση ότι κάναμε βήματα προόδου με την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λυών. Και πρέπει να συνεχίσουμε σε τέτοιες εμφανίσεις. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε. Κάναμε λάθη στην προσπάθεια να χτίσουμε μελλοντικές επιτυχίες. Έχουμε πίστη όμως και μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα”, δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός.

Στη διάθεση του τέθηκε και πάλι ο Βενσάν Λε Γκοφ, την ώρα που παραμένει εκτός ο τραυματίας Μπέντζαμιν Μεντί.

Λοριάν Στατιστικά

*Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 από την Παρί Σεν Ζερμέν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (32′, 36′) και παρότι μείωσε με τον Γκουιρί στο 56′, δυο λεπτά αργότερα δέχθηκε και τρίτο τέρμα.

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί της Ρεν στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο και μετρούσε δυο νίκες και πέντε ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 1-3.

Είχε την πρώτη φάση της αναμέτρησης, αλλά σταδιακά είδε την αντίπαλο της να βρίσκει ρυθμό και να προηγείται λίγο μετά το μισάωρο. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μάλιστα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, με το έργο της να γίνεται πιο δύσκολο. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ρίσκαρε αρκετά και έστω και προσωρινά κατάφερε να μειώσει το σκορ. Κάτι που δεν κράτησε για πολύ, καθώς δυο λεπτά αργότερα δέχθηκε και τρίτο τέρμα, το οποίο και παρέμεινε μέχρι τέλους, αν και η Παρί είχε ακόμη μια σπουδαία ευκαιρία προς το φινάλε.

Παραμένει έτσι στους έντεκα βαθμούς μετά τις οκτώ πρώτες στροφές, όσους έχει συγκεντρώσει και η Ναντ. Παράλληλα, έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας και στις τρεις φετινές εξόδους της στη διοργάνωση. Την ερχόμενη Πέμπτη (26/10), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων στο Γιουρόπα Λιγκ.

“Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του κάθε αγώνα. Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έχει ορισμένα θέματα ακόμη και ότι τα “πληρώνουμε”. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αποτελεσματικότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, κάτι που έγινε αντιληπτό και κόντρα στην Παρί”, δήλωσε ο κόουτς Ζενεσιό.

Με τη δεύτερη ομάδα θα αγωνιστεί ο Τεριέ, έτσι ώστε να αποκτήσει ρυθμό μετά και τον τραυματισμό του, ενώ απουσιάζουν και οι Αρτούρ Τεατέ (τραυματίας) και Νεμάνια Μάτιτς (τιμωρημένος). Για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδος ο 18χρονος αριστερός μπακ, Μαχαμαντού Ναγκιντά.

Ρεν Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λοριάν – Ρεν στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ