*Φετινά παιχνίδια: Σικάγο – Νέα Υόρκη Σίτι 1-1.

*Έρχονται από 8/10 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα ακόλουθα κριτήρια: α) συνολικές νίκες, β) συνολική διαφορά τερμάτων, γ) λιγότεροι πόντοι στο fair play, δ) εκτός έδρας διαφορά τερμάτων, ε) εκτός έδρας επίθεση.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Ουάσινγκτον. Το 1-0 ο Κλιχ στο 45’, το 2-0 έκανε ο Ντάρκιν στο 62’.

Επέστρεψε στις ήττες την περασμένη αγωνιστική, «πλήρωσε» την έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια κόντρα στην Ουάσινγκτον. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα και πήρε ψυχολογία, έκανε το 2-0 στο 62’ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η Νέα Υόρκη άργησε να «ξυπνήσει», πίεσε πολύ στη συνέχεια και έβγαλε φάσεις, αλλά δεν είχε αποτελεσματικότητα, άξιζε σίγουρα ένα γκολ. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από έξι αγωνιστικές (3-3-0), με 38 πόντους καταλαμβάνει την 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, στο -2 από τη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ. Μοναδικό σενάριο που τη στέλνει στα πλέι-οφ είναι η δική της νίκη και παράλληλα ήττα της Νέας Υόρκης Ρεντ Μπουλς απ’ το Νάσβιλ, όπως και μη νίκη της Σάρλοτ κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 18/25 Under 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 10/14 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΚΑΓΟ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στη Σάρλοτ. Το 0-1 ο Γουέστγουντ στο 23’, το 0-2 έκανε ο Σφιντέρσκι στο 58’ με πέναλτι.

Πήγε με κακό τρόπο στη διακοπή, υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα απ’ τη Σάρλοτ και πλέον η συμμετοχή στα πλέι-οφ είναι στον «αέρα». Η Σάρλοτ πήρε αυτό που ήθελε χάρη στην αποτελεσματικότητα της, είχε σκοράρει δύο φορές μέχρι το 58’ και διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση μέχρι το φινάλε. Το Σικάγο δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), με 40 πόντους καταλαμβάνει την 11η θέση της Ανατολής, μια απλή νίκη δεν του αρκεί σήμερα, καθώς παράλληλα χρειάζεται μη νίκη για κάποια εκ των Μόντρεαλ και Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς.

Μπορεί να τα καταφέρει και με ισοπαλία, αρκεί να χάσει η Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς απ’ το Νάσβιλ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς θα παίξουν ρόλο τα κριτήρια, εκεί η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει προβάδισμα, αφού έχει συνολική διαφορά τερμάτων -4 ενώ το Σικάγο είναι στο -11 (έχουν από 10 νίκες, στο πρώτο κριτήριο).

ΣΙΚΑΓΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/13 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 7/9 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ – ΣΙΚΑΓΟ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ