*25η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αμέρικα Μινέιρο-Κρουζέιρο 0-4

*Η Αμέρικα Μινέιρο έχει 4/4 νίκες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο.

*Ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε, όχι όμως με την αντιπαλότητα που έχουν Κρουζέιρο και Ατλέτικο Μινέιμρο

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: H Κρουζέιρο έχασε 1-0 εκτός έδρας από την Φλουμινένσε με ένα εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Λούκας Φερνάντες στο 67’. Στο πρώτο ημίχρονο γλίτωσε από το δοκάρι της, αλλά και σε άλλες ευκαιρίες, όμως έχασε και η ίδια δύο μεγάλες φάσεις, μία για να προηγηθεί και μία για να ισοφαρίσει.

Η Κρουζέιρο ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Φλουμινένσε, με αυτή να είναι η τέταρτη ήττα της στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει μόνο μία νίκη!

Περιέργως, τα περισσότερα προβλήματα τα αντιμετωπίζει στο γήπεδό της, εκεί που έχει μόνο μία (!) νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν κερδίζει εδώ και πέντε αγώνες, αν και έχει μόλις μία ήττα αυτό το διάστημα, με τέσσερις ισοπαλίες.

Εξακολουθεί πάντως να έχει μία μικρή απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού, την ελάχιστη για την ακρίβεια, ούσα στο +4 από αυτήν, αν και έχει και κάποιες άλλες ομάδες από κάτω της μέχρι τις συγκεκριμένες θέσεις.

Κρουζέιρο Στατιστικά

*Τέσσερα σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

*11/12 under 2,5 εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*10/12 N/G εντός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Προηγούμενο ματς: Η Αμέρικα Μινέιρο έχασε 0-1 εντός έδρας από την Βάσκο Ντα Γκάμα, με τέρμα του Ζαϊρ στο 90’ και ενώ είχαν αποβληθεί δύο παίκτες της λίγο νωρίτερα.

Η Αμέρικα Μινέιρο ηττήθηκε με 0-1 εντός έδρας από την εξαιρετικά ανεβασμένη Βάσκο. Βέβαια εκτός της ήττας είχε και την απώλεια δύο ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν και θα λείψουν από τη σημερινή αναμέτρηση.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο γήπεδό της, αμφότερες χωρίς να σκοράρει, τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, με οκτώ ήττες σε 11 επισκέψεις της σε άλλες έδρες.

Έχει ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά βρίσκεται πάντα πολύ μακριά από μία θέση παραμονής, ούσα στο -9 από αυτήν. Ακόμη και έτσι, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, παρά την αισιοδοξία του προπονητή της, Φαμπιάν Μπούστος.

Αμέρικα Μινέιρο Στατιστικά

*Δύο σερί N/G μαζί με under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*9/11 over 2,5 εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

*9/11 G/G εκτός έδρας στο εθνικό πρωτάθλημα.

Κρουζέιρο-Αμέρικα Μινέιρο στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ