25η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Έβερτον Ντε Βίνα-Μαγκαγιάνες 2-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΜΑΓΚΑΓΙΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ουνιβερσιδάδ Ντε Κονσεπσιόν με σκορ 1-3, στα πλαίσια του Κόπα Τσίλε. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βικούνα στο 34’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τζόουνς με πέναλτι στο 44’. Το 1-2 πέτυχε ο Αχουμάδα στο 59’ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κιρόθ στο 90+3’.

Πολύ καλή εμφάνιση και προβάδισμα για τη Μαγκαγιάνες. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλο που στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν, δεν πτοήθηκε, σκοράροντας και πάλι στις καθυστερήσεις.

Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, με αποτέλεσμα να μετράει τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε της παιχνίδια. Στα θετικά το γεγονός ότι βρίσκει σχεδόν μόνιμα δίχτυα, αλλά το μεγάλο της πρόβλημα παραμένει στα μετόπισθεν, όπου δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Μαγκαγιάνες Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΒΕΡΤΟΝ ΝΤΕ ΒΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Ουατσιπάτο με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Ροντρίγκεζ στο 34’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Σαέζ στο 40’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκαζόλο στο 71’.

Πάλεψε η Έβερτον Ντε Βίνα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έμεινε πίσω στο σκορ λίγο μετά το ημίωρο, όμως βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη, αλλά όχι αποτελεσματικότερη, αφού οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά.

Σημαντικό το να επιστρέψει στις νίκες σήμερα, διότι διαφορετικά θα μείνει πίσω στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί εντός τετράδας. Δεν πείθει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, βγάζει πολλές αστάθειες αμυντικά, την ώρα που ναι μεν σκοράρει, αλλά δεν της είναι αρκετό ώστε να καλύψει τα προβλήματα αυτά.

Έβερτον Ντε Βίνα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μαγκαγιάνες – Έβερτον Ντε Βίνα στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ