*6η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αρχεντίνο Ζούνιορς-Κολόν Σάντα Φε 1-0

*Τρεις σερί νίκες για την Αρχεντίνο Ζούνιορς στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Προηγούμενο ματς: Η Κολόν Σάντα Φε έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Ινστιτούτο Κόρδοβα, αν και προηγήθηκε με τον Αμπίλα στο 7’. Δέχθηκε την ισοφάριση από τον Μαρτίνες στο 11’, ενώ ο ίδιος παίκτης την έβαλε πίσω στο σκορ στο 71’, πριν ο Μπαριέντος στο 90’ διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κολόν Σάντα Φε ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από την Ινστιτούτο Κόρδοβα, μετά τη νίκη της στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξε στο γήπεδό της. Μάλιστα έχει τρεις σερί νίκες στα ισάριθμα πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της.

Εξακολουθεί να κινδυνεύει έντονα με υποβιβασμό, αφού μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα, έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση. Δηλαδή αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, θα υποβιβαζόταν Πληρώνει ουσιαστικά το κακό της πρώτο μισό στο πρωτάθλημα.

Κολόν Σάντα Φε Στατιστικά

*3/4 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*13/18 under 2,5 εντός έδρας το 2023, τα 11 μαζί με N/G.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟ ΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Αρχεντίνο Ζούνιορς κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Ταγιέρες, ανοίγοντας το σκορ με τον Χερέντια στο 45’. Σκόραρε δεύτερο τέρμα με τον Βιγιάλμπα στο 48’ και παρόλο που δέχθηκε γκολ από τον Σουάρες στο 72’, ο Γκροντού στο 76’ της έδωσε πάλι προβάδισμα νίκης.

Η Αρχεντίνο Ζούνιορς επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Ταγιέρες, πετυχαινοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη, ενώ δεν χάνει εδώ και τρία παιχνίδια. Μία εξ αυτών ήταν στο πιο πρόσφατο που έπαιξε μακριά από την έδρα της, πρώτη έπειτα από δύο σερί ήττες.

Είναι πάντα ψηλά στο συνολικό βαθμολογικό πίνακα των δύο μισών των πρωταθλημάτων, εντός θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά και σε απόσταση βολής από ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αρχεντίνο Ζούνιορς Στατιστικά

*7/10 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*15/21 under 2,5 μαζί με N/G εκτός έδρας το 2023 στο πρωτάθλημα.

Κολόν Σάντα Φε – Αρχεντινό Ζούνιορς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ