23η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 8 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Σταρτ – Γερβ 2-1

ΓΕΡΒ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 6-2 εκτός έδρας, από την KFUM Όσλο, για το πρωτάθλημα. Μόλις στο 10’ ο Ρομπάλο Πέδρο σκόραρε για το 0-1, ενώ ο Ακινιέμι ισοφάρισε σε 1-1 για το ημίχρονο. Στο 46’ ο Οκέκε το 2-1, στο 49’ ο Ακινιέμι το 3-1, στο 55’ ο Χούμελβολ-Νούνιες το 4-1. Στο 84’ και στο 87’ ο Ντζιέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-1 και στο 90+2’ ο Ρομπάλο Πέδρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

H Γερβ είναι δεδομένο πια ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, δεν έχει καταφέρει να σημειώσει νίκη για πέντε αναμετρήσεις. Υπέστη βαριά ήττα στην έδρα της KFUM Όσλο (6-2), η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και τέταρτη στα πρόσφατα πέντε στο πρωτάθλημα.

Μετρά τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες, μοναδικό θετικό αποτέλεσμα είναι ο βαθμός της ισοπαλίας στην έδρα της Μιοντάλεν, με σκορ 2-2. Πήρε τον μέσο Κολί και το επιθετικό μέσο Σρέτερ. Εκτός ο επιθετικός Γουίλσον.

Γερβ Στατιστικά

*8/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*9/10 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*Δέχεται γκολ σε 10/11 εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΤΑΡΤ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Φρέντρικσταντ, για το πρωτάθλημα. Στο 23’ ο Μπιάρταλιντ με πέναλτι έκανε το 0-1 του ημιχρόνου. Στο 62’ ο Στράνεγκορντ ισοφάρισε σε 1-1, στο 71’ ο Μάρες έκανε την ανατροπή για τη Σταρτ. Στο 84’ ο Γιόχανσεν ισοφάρισε για το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Σταρτ είναι γενικά σε θετικό μομέντουμ, με κάποιες απώλειες φυσικά, όμως βγάζει σταθερότητα και παίρνει αποτελέσματα. Ήταν δύσκολο το έργο της απέναντι στην πρωτοπόρο Φρέντρικσταντ (2-2) στο προηγούμενο παιχνίδι, έφτασε πιο κοντά από τον αντίπαλο στη νίκη, κάνοντας προσωρινά ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Μετρά δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε πέντε αγώνες. Βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της κατάταξης και ελπίζει ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε ο Σακόρ, ενώ παραμένουν εκτός και οι τραυματίες Λάνε, Τβάιτα, Σούλτζε.

Σταρτ Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*5/8 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*Σκοράρει σε 9/11 ματς εκτός έδρας

Γερβ – Σταρτ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ