*Κλαουσούρα, 10η αγωνιστική 

*Στο Απερτούρα: Αγκουίλας Ντοράντας – Ενβιγκάδο 1-0 και Ενβιγκάδο – Αγκουίλας Ντοράντας 1-2

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 0-1 γκολ

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Ενβιγκάδο (4-8-4).

ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα κάκιστο παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Αμέρικα ντε Κάλι εντός έδρας σε μεσοβδόμαδο εξ’ αναβολής ματς για το πρωτάθλημα.

Κατάφερε έστω και με μια ακόμη μέτρια εμφάνιση, να βάλει τέλος στο σερί ηττών που έτρεχε και στον διαρκή αγωνιστικό της κατήφορο. Έβγαλε πάθος απέναντι στην Αμέρικα και έδειξε πως δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το παιχνίδι, πήρε τον πόντο αλλά χρειάζεται πολλούς ακόμη για να την γλιτώσει. Η παραμονή της μοιάζει με άθλο στην παρούσα φάση, αγνοεί την νίκη στο Κλαουσούρα μετά από εννιά αγωνιστικές (0-3-6). Τραυματίστηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο Μέσα.

Ενβιγκάδο Στατιστικά

*6/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*Δέχεται πρώτη γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στην Μιγιονάριος την περασμένη αγωνιστική του Κλαουσούρα. Ο Πέρεζ άνοιξε το σκορ στο 46′, στο 72′ η αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κατάνιο και στο 81′ ο Ρίβας διαμόρφωσε το τελικό σκορ, σφραγίζοντας παράλληλα την νίκη.

Είναι φανερό πλέον πως έχει αλλάξει σελίδα και έχει ανέβει επίπεδο. Μαζί με την Ατλέτικο Νασιονάλ, αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο σταθερή ομάδα της λίγκας στο κομμάτι των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων. Μπορεί να μην παίζει τρομερό ποδόσφαιρο, αλλά ο Σέζαρ Φαρίας έχει φτιάξει μια ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα από το γήπεδο. Τρέχει αήττητο επτά αγώνων στο πρωτάθλημα (5-2-0) και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή, έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα!

Αγκουίλας Ντοράντας Στατιστικά

*9/11 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ – ΑΓΚΟΥΙΛΑΣ ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ