7η αγωνιστική (Απερτούρα)

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΛΑΜΠ ΛΕΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κλαμπ Αμέρικα με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βίνας στο 58’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Κινόνες με πέναλτι στο 65’. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Άλβαρεζ στο 90+5’.

Πάλεψε η Κλαμπ Λεόν και κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Κλαμπ Αμέρικα. Παρά τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφεραν το ματς στα ίσα.

Καλύτερη εμφάνιση θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα, έχοντας σύμμαχο το κοινό της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η αντίπαλός της, προκειμένου να επιβάλλει το ρυθμό της και να βρει δίχτυα πιο εύκολα. Θα πρέπει φυσικά να δείξει προσοχή αμυντικά, αφού είναι επιρρεπής και δέχεται γκολ μονίμως.

Κλαμπ Λεόν Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΝΕΚΑΞΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Κερετάρο με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σεπουλβέδα στο 52’.

Μέτρια εμφάνιση και ακόμα μία ήττα για τη Νεκάξα. Είχε μεν ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αμυντικά υπέκυψε εύκολα στην πίεση των φιλοξενούμενων, δεχόμενη γκολ στην αρχή της επανάληψης.

Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες. Η εικόνα της δεν είναι σε καμία περίπτωση πειστική, έχει πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ συνεχώς. Μεσοεπιθετικά έχει αφήσει αρκετά θετικά στοιχεία, βρίσκοντας δίχτυα στις περισσότερες αναμετρήσεις της, αλλά αυτό δεν της είναι μέχρι στιγμής αρκετό ώστε να αποσπάσει τα αποτελέσματα που επιθυμεί.

Νεκάξα Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Κλαμπ Λεόν – Νεκάξα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ