*2η αγωνιστική 

*Μόλις μία νίκη έχει η Φόλενταμ στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (5-2-1).

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Προηγούμενο ματς: Διασυρμός στην πρεμιέρα από την Άλκμααρ εκτός έδρας με 5-1. Δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ (4′, 15′), ισορρόπησε στην συνέχεια αλλά δέχτηκε και τρίτο κόντρα στην ροή του αγώνα (51′). Μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 66′ αλλά δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα και στο ρελαντί δέχτηκε άλλα δύο γκολ στο τέλος (87′, 90+3′).

Το γνωστό κόμπλεξ που έχει απέναντι στην Άλκμααρ επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, αφού δέχτηκε βαριά ήττα στο «AFAS» δίχως να προβάλλει αντιστάσεις. Δεν θύμισε σε τίποτα την περσινή ομάδα και έδειξε πως παρότι έχει κρατήσει τον κορμό της σε μεγάλο βαθμό, χρειάζεται χρόνο προκειμένου να ενσωματώσει τους νέους παίκτες της. Προβληματισμός στις τάξεις της, οργάνωσε άμεσα φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ, τον οποίον και κέρδισε με 1-0 το βράδυ της Δευτέρας.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εμφάνιση κόντρα στην Άλκμααρ. Γνωρίζω τί πρέπει να διορθώσω, συζήτησα με τους παίκτες μου και ελπίζω να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια», σχολίασε ο τεχνικός Χάκε πριν από το σημερινό παιχνίδι.

Γνώριμα τα αγωνιστικά της προβλήματα, μοναδικό αξιοσημείωτο αυτό του τραυματία επιθετικού Στόκερς.

Γκόου Αχέντ Ιγκλς Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Προηγούμενο ματς: Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην πρεμιέρα, αφού ηττήθηκε με 1-2 από την Φίτεσε εντός έδρας. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10′, ο παίκτης που σκόραρε για την Φόλενταμ όμως αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+2′) και όλα άλλαξαν στην επανάληψη. Η αντίπαλος πήρε μέτρα και κατοχή, ισοφάρισε αρχικά στο 60′ και στην συνέχεια το γύρισε με ωραίο γκολ του Φαν Χίνκελ στο 88′.

Αδίκησε τον εαυτό της στην πρεμιέρα και παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχος, όχι μόνο πέτυχε το γκολ αλλά θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα. Ωστόσο, η αποβολή του σκόρερ Μούρεν άλλαξε τις ισορροπίες και στην επανάληψη εμφανίστηκε αγνώριστη, παίζοντας με παίκτη λιγότερο. Μοιραία πιέστηκε πολύ, δέχτηκε δύο γκολ και έφυγε με άδεια χέρια από ένα παιχνίδι, του οποίου η έκβαση θα ήταν πιθανότερα διαφορετική αν δεν δεχόταν την κόκκινη.

«Μπορέσαμε να παίξουμε καλά όσο το παιχνίδι δεν είχε την κόκκινη. Μετά όλα άλλαξαν και αυτό μας εκνευρίζει, αφού δεν θα χάναμε αν παίζαμε 11 εναντίον 11 μέχρι τέλους», σχολίασε ο τεχνικός Κέλερ, που θυμίζουμε αντικατέστησε τον Βιμ Γιονκ, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του τελευταίου στον πάγκο της ομάδας.

Δεν υπολογίζεται ο βασικός πέρυσι Έιτινχ, τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Τιμωρημένος ο σκόρερ της πρεμιέρας και πολύτιμος στράικερ Μούρεν.

Φόλενταμ Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει πρώτη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ