16η αγωνιστική

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΑΒΑΪ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την ABC Νατάλ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 38ο λεπτό, δεχόμενη και δεύτερο τέρμα στο 70′.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δέκα παιχνίδια η Αβαΐ, μετρώντας από πέντε ισοπαλίες και ήττες σε αυτό το σερί της. Την προηγούμενη αγωνιστική, υποδέχθηκε την ABC Νατάλ, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-2. Τραγική η εικόνα που είχε στο πρώτο ημίχρονο, προς το φινάλε του οποίου βρέθηκε πίσω μετά από λάθος παίκτη της. Προσπάθησε να αντιδράσει στην πορεία, χωρίς αποτέλεσμα όμως, αντιθέτως δέχθηκε και δεύτερο τέρμα κόντρα στη ροή.

Αποτέλεσμα που δεν άρεσε στον κόσμο, που αντέδρασε άσχημα με τη λήξη, ενώ ακολούθησε και η απόλυση του Γκουστάβο Μορινίγκο από την τεχνική ηγεσία. Αντικαταστάτης του ο Εντουάρντο Μπαρόκα, που λίγες ημέρες πριν είχε αποχωρήσει από τη Σεαρά. Βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, με έντεκα βαθμούς, ενώ αγνοεί το διπλό στα έξι πιο πρόσφατα εντός της (0-3-3). Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει, την ώρα που εξέτισαν την τιμωρία τους οι Νατάναελ και Ουέλινγκτον.

Αβαΐ Στατιστικά

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία εντός παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τη Νοβέμπρο, για το Κόπα Παουλίστα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της Πόντε Πρέτα στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Φελίπε Μορέιρα υποδέχθηκε τη Νοβοριζοντίνο, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο, ωστόσο τα βρήκε αρκετά σκούρα μέχρι να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, στο φινάλε.

Είχε προηγηθεί το εκτός 0-1 επί της Ιτουάνο, με την οποία και συγκατοικεί για την ώρα στη βαθμολογία Β Βραζιλίας. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις επτά φετινές της εξόδους (1-2-4). Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 1-0 από τη Νοβέμπρο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόπα Παουλίστα. Εξέτισε και επιστρέφει ο μπακ Άρτουρ, δεν λείπουν όμως και πάλι τα αγωνιστικά προβλήματα.

Πόντε Πρέτα Στατιστικά

*Under 2.5 τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός παιχνίδια της.

Αβαΐ – Πόντε Πρέτα στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ