Προγνωστικά Μπάσκετ (08/06): Φαβορί με την… πλάτη στον τοίχο

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
προγνωστικα σκουντησ 130323

5035.ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ (20:00, COSMOTE SPORT 4HD)

Με την πλάτη στον τοίχο είναι το φαβορί του «ζευγαριού» αυτό, η Τουρκ Τέλεκομ, μετά το εκπληκτικό «διπλό» που «έβγαλε» η Καρσίγιακα προ λίγων 24ωρων, μέσα στην Άγκυρα. Έτσι οι σημερινοί γηπεδούχοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το 2-1, μετά το 81-92 που επικράτησαν εκτός έδρας, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 νίκες, και έτσι να κάνουν μαζί ένα πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος.

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Θυμίζουμε ότι χρειάζεται τρεις νίκες για την πρόκριση, όπου ο νικητής θα συναντήσει τον νικητή του «ζευγαριού» της Αναντολού Εφές με την Φενερμπαχτσέ (2-1 προηγείται η ομάδα του Εργκίν Αταμάν).

Στην Άγκυρα οι παίκτες του Ουφούκ Σαρίτσα ήταν εξαιρετικοί και πήραν ένα μεγάλο «διπλό» χάρη στην κυριαρχία του Ντελγκάδο κάτω απ’ τα καλάθια, που είχε 25 πόντους και 8 ριμπάουντ, κερδίζοντας κάτω απ’ τα καλάθια τον Ταϊρίκ Τζόουνς που είχε 8 πόντους και 9 ριμπάουντ. Κορυφαίος της Τουρκ, ως συνήθως, ο Τζέριαν Γκραντ, που είχε 26 πόντους και 7 ασίστ, αλλά δεν έφτανε.

Καρσίγιακα – Τουρκ Τέλεκομ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον η σειρά παίρνει άλλη τροπή, με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει το πλεονέκτημα της έδρας, η οποία έδρα τους είναι και πολύ «θερμή». Άρα το έργο της Τουρκ που ήταν (και είναι) το φαβορί για την πρόκριση είναι ακόμη πιο δύσκολο πλέον, αφού υπάρχει και το ψυχολογικό βάρος.

O αγώνας είναι πολύ κρίσιμος, όπως είναι ευνόητο, άγχος θα υπάρχει εκατέρωθεν, γιατί και οι γηπεδούχοι έχουν μια καλή ευκαιρία προβαδίσματος και έχουν και τον επόμενο αγώνα στην έδρα τους. Θεωρούμε πιο safe επιλογή σε μια τέτοια αναμέτρηση το εύρος πόντων 165-179 σε απόδοση 2,57 που βρίσκουμε στη Stoiximan, ενώ υπάρχει πάντα η επιλογή του… ντέρμπι, του να μη νικήσει κανείς με 6 ή περισσότερους πόντους, σε απόδοση 2.87, στην ίδια εταιρία. Over οι πόντοι των Ντελγκάδο και Τζέριαν Γκραντ, για όποιον θέλει ειδικά ατομικά…


5056.ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (22:00, COSMOTE SPORT 8HD)

Πόσο θα αντέξει ο εκπληκτικός Κάιλ Γκάι; Με δικό του σόου στο δεύτερο ημίχρονο η Μπανταλόνα κέρδισε μέσα στη Μαδρίτη τη Ρεάλ και πήρε προβάδισμα με 1-0 νίκη και το πλεονέκτημα έδρας.

Δεύτερος αγώνας σήμερα και είναι δεδομένη η αντίδραση της Ρεάλ, που έδειξε νωχελική στο 83-93, ίσως και μια υπεροπτική προσέγγιση στον αγώνα.

Ο Αμερικανός σουτέρ όμως είχε άλλη άποψη, πέτυχε 30 πόντους με 8/13 τρίποντα και έγινε, προχθές, το πρόσωπο της βραδιάς σε όλη την Ευρώπη, η οποία παραμίλησε με την εμφάνισή του. Και ήταν, βεβαίως, η συνέχεια των εκπληκτικών εμφανίσεων που έκανε με τη Μπασκόνια, που είχε 9 και 4 τρίποντα αντίστοιχα και η Μπανταλόνα πέρασε με 2-0 νίκες.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπανταλόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και η Ρεάλ, που ίσως δεν περίμενε να τα βάλει… όλα ο Γκάι, θα αντιδράσει και θα είναι πιο διαβασμένη και πιο αποφασισμένη, καθώς παίζει και πάλι στην έδρα της και δεν την «παίρνει», φυσικά, νέα ήττα. Η Μπανταλόνα δεν έχει να χάσει τίποτα – πήρε το πρώτο ματς και σήμερα θα είναι και πάλι στο γνωστό της τέμπο. Ελεύθερο μπάσκετ, ο παικταράς για όποιον ξέρει μπάσκετ, Άντε Τόμιτς (18 με 11 ριμπάουντ), θα κοντρολάρει ως πόιντ σέντερ το ματς, κι αν ο Γκάι τα βάλει, τότε έχει ελπίδες για νέο «μπαμ».

Δεν έφταναν στη Ρεάλ οι 18 πόντοι και τα 14 ριμπάουντ του Ταβάρεζ (που και αυτός μας δικαίωσε, για το double/double, όπως και το over 4,5 τρίποντα του Γκάι), ούτε και οι 18 πόντοι του Μούσα.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τη Ρεάλ. Πρέπει να κερδίσει για να ισοφαρίσει και πιστεύουμε ότι θα το κάνει σήμερα, θα είναι πιο προετοιμασμένη. Θα πάμε με τον άσο και το over 166,5 σε απόδοση 2.10, που βρίσκουμε στη Stoiximan, αν και δε θεωρούμε ότι θα γίνει με μεγάλη διαφορά η νίκη της «Βασίλισσας». Άρα και το +9.5 της Μπανταλόνα μπαίνει στα «υπ’ όψη».

Όσο για τα αγαπημένά μας ατομικά; Double/double Ταβάρεζ, 3+ τρίποντα ο Γκάι (και 5+ μπορεί, φυσικά, να πάρουμε το 6,10) και 4+ ασίστ ο Γκάι, που θα «φάει κυνήγι» απ’ τη Ρεάλ και θα πρέπει να πασάρει. Στον πρώτο αγώνα είχε πέντε ασίστ! Over 4 ασίστ και ο Τόμιτς και για «κερασάκι» να βάλει τουλάχιστον 4 τρίποντα ο Γιουλ, που είχε 1/6 προχθές. Πληρώνει 12,50!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπανταλόνα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ