*10η αγωνιστική                      

ΜΠΑΪΑ 

Προηγούμενο ματς: Η Μπαϊα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Φορταλέζα. 

Η Μπαϊα αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 εντός έδρας κόντρα στην Φορταλέζα, με αυτή να είναι η τέταρτη ισοπαλία της στους εφτά τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Και συμπλήρωσε τρεις σερί αγώνες στο γήπεδό της χωρίς νίκη, αλλά με δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, σερί στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, με ίδιο σκορ μάλιστα (1-1). 

Είναι πάντα χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, εκτός ζώνης υποβιβασμού, στην 15η θέση του, στην ελάχιστη απόσταση βολής, στο +1 συγκεκριμένα, από αυτή. 

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών οι αμυντικοί Μάρκος Βίκτορ, Ραούλ Γκουστάβo, Τσάβεζ, Ματέους Μπαϊα και ο μέσος Γιάγκο Φελίπε, χτύπησαν πιο πρόσφατα και λείπουν και οι επιθετικοί Αντεμίρ, Μπιελ , Ζακάρε, αν και ο τελευταίος παίζει ως μπακ χαφ πλέον. Και τιμωρημένος είναι ο μέσος Ατσεβέντο.  

Μπαϊα Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί under 2,5

*Εχει 9/16 αγώνες με 2-3 γκολ εντός έδρας

*Εχει 11/16 G/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ 

Προηγούμενο ματς: Η Κρουζέιρο έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Ατλέτικο Μινέιρο, με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Χουλκ στο 31’, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Χαρακτηριστικό είναι πώς δεν είχε τείχος μπροστά του! Δέχθηκε άλλα δύο γκολ που ακυρώθηκαν, ένα ως επιθετικό φάουλ και ένα ως οφσάιντ, πέτυχε και η ίδια ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά απείλησε με ισοφάριση κάποια στιγμή. . 

Η Κρουζέιρο ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με 0-1 από την Ατλέτικο Μινέιρο, αν και αγωνίστηκαν σε άλλη πόλη! Αυτή ήταν η τρίτη ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει, όλες με ίδιο σκορ (0-1)! Αλλά μακριά από την έδρα της έχει δύο σερί ισοπαλίες έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες, κάτι που σημαίνει πως δεν χάνει εδώ και τέσσερις αγώνες.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Βραζιλίας, στην 10η θέση του, έχοντας μείνει λίγο πίσω, στο -4 συγκεκριμένα, από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στους ομίλους του επόμενου Κόπα Λιμπερταδόρες. 

Μακροχρόνια τραυματίες και απόντες είναι οι Φερνάντο Ενρίκε (ΜΕ), Γουέσλεϊ Γκασολίνα (ΑΜ), Ραφαέλ Μπίλου (ΕΠ), αλλά το χειρότερο είναι πως χτύπησε ο μέσος Ραμίρο που μπήκε και στο χειρουργείο και θα λείψει καιρό. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ματέους Ζούσα. 

Κρουζέιρο Στατιστικά

*Εχει πέντε σερί under 2,5

*Εχει 8/12 over 2,5 εκτός έδρας

*Εχει 7/12 G/G εκτός έδρας

Μπαϊα-Κρουζέιρο στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ