5η Αγωνιστική του Copa Libertadores

* Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στους “16” της διοργάνωσης, ενώ η 3η πηγαίνει στα playoffs του Copa Sudamericana.

* Τον όμιλο πλαισιώνουν οι Σπόρτινγκ Κριστάλ & Δε Στρόνγκεστ.

* Goal/Goal τα τρία προηγούμενα μεταξύ τους στο θεσμό.

* Στον 1ο γύρο (03/05): Φλουμινένσε – Ρίβερ 5-1

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Βέλεζ. Η Ρίβερ προηγήθηκε δις με Ρόχας (26’) και Μπελτράν (82’) και η Βέλεζ απάντησε με Πράτο (52’) και Ορτέγα (86’).

Με πένθιμη αιτία διεκόπη το σαββατιάτικο παιχνίδι της Ρίβερ απέναντι στην Ντεφένσα. Κατά τη διάρκεια του (25ο λεπτο) απεβίωσε οπαδός της που έπεσε από το διάζωμα και αποφασίστηκε η μετάθεση.

Στα αγωνιστικά, προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τη Βέλεζ, όπου ήταν καλύτερη, αλλά ισοφαρίστηκε δις, ενώ στον όμιλο του Libertadores είναι ουραγός και μόνο με νίκη απόψε θα έχει ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης την τελευταία αγωνιστική όταν υποδέχεται τη Δε Στρόνγκεστ. Άδικο για τους “εκατομμυριούχους” το αποτέλεσμα (1-1) στην έδρα της Σπόρτινγκ Κριστάλ πριν δύο εβδομάδες, είχαν και πάλι το πάνω χέρι, αλλά όχι την απαραίτητη αποτελεσματικότητα, έχασαν και πέναλτι.

Δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά ο κόουτς Ντεμιτσέλις σε σχέση με την 11αδα που ξεκίνησε το Σάββατο. Ο Φερνάντες θα πάρει θέση στα χαφ, ενώ είναι ανοιχτό το ποιος θα ξεκινήσει στα στόπερ, με τον Πάουλο Ντίας να επιστρέφει από τραυματισμό.

Απόντες είναι οι τιμωρημένοι Πέρες (μέσος), Ροντόν (φορ) και οι τραυματίες Έντσο Ντίας (αρ. μπακ), Σουκουλίνι (μέσος), Μαρτίνες (στόπερ), Μαμάνα (στόπερ).

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Σκόραρε 2+ γκολ στα 4/5 τελευταία εντός για το Libertadores

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπραγκαντίνο. Η Φλουμινένσε προηγήθηκε με Γκάνσο (27’) και Φελίπε Μέλο (34’) για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπόρμπας (54’).

Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από 20 μέρες και 5 αποτυχημένες απόπειρες (0-1-4) για τη Φλουμινένσε με την κυριακάτικη νίκη, με την οποία σκαρφάλωσε στην 6η θέση του Brasileirao. Αήττητη (3-1-0) στο Ρίο, γνώρισε τρεις ήττες στα πέντε φετινά πρωταθληματικά ταξίδια.

Στον όμιλο του Libertadores παραμένει αφεντικό παρά την τελευταία ήττα στη Λα Πας από τη Δε Στρόνγκεστ (1-0) και μπορεί να εξασφαλίσει από απόψε την παρουσία της στα νοκ άουτ της διοργάνωσης με μία ισοπαλία. Πιθανότατα θα το πετύχει ακόμα και με ήττα στο “Μονουμεντάλ”, αφού κλείνει τον όμιλο εντός έδρας με την Σπόρτινγκ Κριστάλ.

Για το ταξίδι στο Μπουένος Άιρες δεν μπήκαν στο αεροπλάνο οι Μαρσέλο (αρ. μπακ), Ζόρζε (αρ. μπακ), Αλεξάντερ (αμ. χαφ), Μαρόνι (εξτρέμ), Κένο (εξτρέμ), Λέλε (φορ), Μέντες (στόπερ).

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 8/9 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* No Goal τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της

Ρίβερ Πλέιτ – Φλουμινένσε στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ