*11η αγωνιστική

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ 

Προηγούμενο ματς: Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε με ανατροπή 1-2 εκτός έδρας την Λοντρίνα, αν και βρέθηκε πολύ νωρίς να χάνει από τέρμα του Γκάμπριελ μόλις στο τέταρτο λεπτό. Ισοφάρισε με τον Βάγκνερ Λαβ στο 67’ και με γκολ του ίδιου παίκτη στο 76’ πήρε τη νίκη, έχοντας και δοκάρι στη συνέχεια. 

Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε και την Λοντρίνα με 1-2 εκτός έδρας, με ανατροπή μάλιστα, επιστρέφοντας στο γήπεδό της, εκεί που είναι πανίσχυρη φέτος. Συγκεκριμένα όχι απλά έχει ως τώρα 4/4 νίκες εντός στο εθνικό πρωτάθλημα. Σε 21 αγώνες που έχει παίξει στο Ρεσίφε το 2023 έχει 19 νίκες, έχοντας χάσει μόνο από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, την Σάο Πάουλο, για το κύπελλο Βραζιλίας. 

Εχει ανέβει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Βραζιλίας, όμως έχει παίξει ως και τρεις αγώνες λιγότερους από κάποιες ομάδες! Μάλιστα αν κερδίσει απόψε θα βρεθεί εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που εξασφαλίζουν άνοδο, από τις οποίες είναι στο -3, ενώ βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. 

Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο πλάγιος μπακ Εντουάρντο και οι επιθετικοί Λαμπαντέγια, Παουλίνιο, ενώ έχει τραυματιστεί και ο επιθετικός Εντίνιο που απουσιάζει.

Σπορτ Ρεσίφε Στατιστικά

*Εχει τρία σερί G/G μαζί με over 2,5

*Εχει 16/21 N/G εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΑΒΑΪ 

Προηγούμενο ματς: Η Αβαϊ έχασε 3-2 εκτός έδρας από την Ζουβεντούδε, παρόλο που ισοφάρισε δύο φορές την αντίπαλο της. Βρέθηκε να χάνει από τέρμα του Ροντρίγκο Ροντρίγκεζ στο 18ο λεπτό, ισοφαρίζοντας με τον Μοντέστε στο 26΄. Αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα από τον Νένε στο 40’ πριν ισοφαρίσει με τον Ντεντίνιο στο 46’. Ομως δεν είχε απάντηση στο τρίτο γκολ που “έφαγε” από τον Νένε στο 60’.

Η Αβαϊ ηττήθηκε με 3-2 εκτός έδρας από την Ζουβεντούδε, με αυτή να είναι η τρίτη της ήττα στους πέντε τελευταίους αγώνες που δεν κερδίζει. Η τελευταία νίκη της ήταν στο γήπεδο της Τομπένσε, αν και δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγώνες μακριά από την έδρα της, με δύο ήττες σε αυτό το διάστημα. 

Παραμένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, βρέθηκε πλέον εντός ζώνης υποβιβασμού, στην 18η θέση του,αλλά εξακολουθεί να είναι  σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, από τις θέσεις παραμονής.   

Τραυματίες και απόντες είναι οι Γκιγιέρμε Σάντος (ΕΠ), Καζού (ΜΕ), Ζιν Λούκας (ΜΕ), Τιάγκο Ρόσα (ΑΜ), Φαμπρίσιο Μπαϊάνο (ΜΕ), Ρικάρντο Μπουένο (ΕΠ), Ζούλιο Σέζαρ (ΕΠ), Ραφαέλ Γκάβα (ΜΕ) και τιμωρημένος είναι ο μέσος Εντουάρντο.

Αβαϊ Στατιστικά

*Εχει δύο σερί G/G

*Εχει 9/14 N/G εκτός έδρας

*Εχει 8/14 under 2,5 εκτός έδρας

Σπορτ Ρεσίφε-Αβαϊ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ