*Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισλανδίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα: Ρέικιαβικ – Στιαρνάν 1-0

*Σημειώθηκε μία ισοπαλία στα οχτώ τελευταία Ρέικιαβικ – Στιαρνάν.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (3-3 εκτός) με τη Φίλκιρ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8′, τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Γιοχάνες και Τέοντορ Μπιάρνασον (12′, 19′). Την ανατροπή στην ανατροπή έκαναν Γκούναρσον (45+3′) και Γκάρντασον (64′). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τ. Μπιάρνασον στο 71′.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την έδρα της Φίλκιρ η Ρέικιαβικ (3-3) δίνοντας συνέχεια σε αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων (τρεις νίκες). Φτάνοντας τους έντεκα βαθμούς βρίσκεται εκτός της πρώτης εξάδας, στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση επικράτησε της Στιαρνάν (1-0).

Πριν από αυτή ηττήθηκε με το ίδιο σκορ (1-0) από Κοπάβογκουρ και Μπρέινταμπλικ. Η Ρέικιαβικ έχει απολογισμό 4-1-1 σε έξι αναμετρήσεις με την Στιαρνάν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (κράτησε το μηδέν στις τρεις).

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΤΙΑΡΝΑΝ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (4-0) της Ακουρέιρι. Από ένα γκολ πέτυχαν Γκούντμουντσον (29′), Σιγκούργκεϊρσον (51′), Χάλντορσον (62′) και Άτλασον (83′).

Ένα βαθμό πίσω από την αποψινή αντίπαλό της βρίσκεται η Στιαρνάν στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα στη μεταξύ τους αναμέτρηση (1-0 εκτός) ξέσπασε στην Ακουρέιρι φιλοδωρώντας την με τέσσερα γκολ στο “Samsung völlurinn”. Γνώρισε τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, στις δύο από τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στις 13 τελευταίες εξόδους της πανηγύρισε μόλις μία νίκη επί της Ρέικιαβικ (2-0) στις 29 Οκτωβρίου 2022 (δέκα ήττες). Η Στιαρνάν σκόραρε τουλάχιστον από μία φορά στις 10/12 τελευταίες επισκέψεις της στο “KR-völlur”.

ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ – ΣΤΙΑΡΝΑΝ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ