19η Αγωνιστική

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία Ρίβερ Πλέιτ – Ντεφένσα ι Χουστίσια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

* Αήττητη η Ντεφένσα (2-1-0) στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο “Μονουμεντάλ”.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Βέλεζ. Ο Ρόχας (26’) άνοιξε το σκορ για την Ρίβερ, ο Πράτο (52’) ισοφάρισε για τη Βέλεζ. Νέο προβάδισμα για την Ρίβερ με τον Μπελτράν (82’), νέα ισοφάριση για τη Βέλεζ με τον Ορτέγκα (86’).

Δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας ισοπαλία για την Ρίβερ, αυτή της προηγούμενης Πέμπτης στο Περού πόνεσε στην προσπάθεια πρόκρισης από τον όμιλο του Libertadores. Η δευτεριάτικη στο Λίνιερς δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα, αφού αύξησε τη διαφορά (+6) από την Σαν Λορέντσο.

Καλύτερη συνολικά η ομάδα του Ντεμιτσέλις στο ντέρμπι, μονοπώλησε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, απείλησε πριν προηγηθεί σε φάση διαρκείας από κόρνερ. Στην πρώτη επικίνδυνη κατάσταση ισοφαρίστηκε (σε μετάβαση) από τη Βέλεζ, αλλά συνέχισε να έχει την επιθετική πρωτοβουλία και στο δεύτερο μέρος. Προειδοποίησε πριν ανακτήσει προβάδισμα απέναντι σε σεταρισμένη άμυνα, αλλά ο κίπερ Αρμάνι δεν αντέδρασε επαρκώς σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής για τη δεύτερη ισοφάριση.

Την Τετάρτη υποδέχεται τη Φλουμινένσε, σε απόλυτα κομβικό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Libertadores, γι αυτό αναμένεται μερικό rotation από τον Ντεμιτσέλις.

Νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του έμπειρου Πέρες (μέσος), ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής μαζί με τους ήδη τραυματίες Μαμάνα (στόπερ), Πάουλο Ντίας (στόπερ), Έντσο Ντίας (αρ. μπακ), Σουκουλίνι (αμ. χαφ) και Μαρτίνες (στόπερ).

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Δεν δέχθηκε γκολ στα 5/6 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Ράσινγκ Κλουμπ. Ο Αλάνις (38’) άνοιξε το σκορ για την Ντεφένσα, αλλά στο 53’ έμεινε με 10 παίκτες και στο 66’ η Ράσινγκ ισοφάρισε με το Μορένο.

Τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι δίχως νίκη (0-3-1) στο πρωτάθλημα για την “αλκόν”, παράλληλα όμως έχει δεχθεί μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία (7-3-1), ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Την περασμένη Κυριακή πλήρωσε εν πολλοίς την αποβολή της για να διατηρηθεί στην 5η θέση στη βαθμολογία Αργεντινής, ενώ στο Sudamericana είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.

Απέναντι στην ντεφορμέ Ράσινγκ μπήκε καλά στο ματς, έχασε δύο καλές ευκαιρίες στο transition πριν προηγηθεί σε παρόμοια συνθήκη μετά από κλέψιμο ψηλά. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν απειλήθηκε μέχρι να μείνει με 10 παίκτες. Το αριθμητικό μειονέκτημα όμως την περιόρισε σε παθητικό ρόλο, ισοφαρίστηκε από στατική φάση και κινδύνευσε με ανατροπή στην πίεση των τελευταίων λεπτών.

Την Τρίτη ταξιδεύει στο Μοντεβιδέο για να παίξει με την Πενιαρόλ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική του Sudamericana.

Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των βασικών Κολόμπο (στόπερ) και Γκουτιέρες (αμ. χαφ), εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Εσκαλάντε (μέσος) και ο τραυματίας Μοσκέρα (εξτρέμ).

ΝΤΕΦΕΝΣΑ Ι ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία εκτός για το πρωτάθλημα

Ρίβερ Πλέιτ – Ντεφένσα ι Χουστίσια στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ