8η αγωνιστική

*Μετρούν 5/6 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Λίλεστρομ δεν έχει υποστεί ήττα από τη ΧαμΚαμ στα πρόσφατα 10 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας

ΧΑΜΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-5 εκτός έδρας της Νίμπεργκσουντ, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο 22’ και στο 23’ ο Ούνταλ σκόραρε για το 0-2, στο 35’ ο Βίντερσχαϊμ-Πολ έκανε το 0-3 και στο 44’ ο Σέλσταντ το 0-4 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 50’ και πάλι ο Ούνταλ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

H ΧαμΚαμ δε διανύει περίοδο φόρμας, έκανε απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα. Ξέσπασε στο μεσοβδόμαδα παιχνίδι για το Κύπελλο, αλλά φυσικά δεν είχε ισχυρή αντίσταση από την αδύναμη Νίμπεργκσουντ (0-5). Προκρίθηκε στην επόμενη φάση και θα παίξει με τη Μιέλνερ. έρχεται από νέα ήττα, ξανά εντός έδρας και απογοήτευσε. Τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πλαίσιο της Eliteserien, έχει μόλις δύο νίκες σε επτά αγωνιστικές. Όσον αφορά την αποστολή, εξέτισε και είναι εκ νέου διαθέσιμος ο μέσος Σέγκμπεργκ. Από την άλλη, είναι σταθερά εκτός οι Μπροτάνιεν, Νταν-Τζόνσον. 

ΧαμΚαμ Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*7/10 αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ

Προηγούμενο ματς: Επιβλήθηκε με σκορ 0-4 τς Σκέντσμο, εκτός έδρας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο 53’ ο Σάρσταϊν αποβλήθηκε για τη Λίλεστρομ, όμως στο 61’, στο 77’ και στο 78’ ο Σβέντσεν έκανε χατ-τρικ για το 0-3. Στο 84’ ο Σλέρνταλ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Η Λίλεστρομ έδωσε δικαιώματα τελευταία στα σημαντικά παιχνίδια που έδωσε, έχασε στον τελικό Κυπέλλου από τη Μπραν με 2-0 στο Όσλο και απώλεσε το τρόπαιο. Νωρίτερα, για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε από τη Σάρπσμποργκ με σκορ 1-2 εντός έδρας. Δύο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τα “Καναρίνια”, αναζητούν αντίδραση άμεσα με το ματς εναντίον της ΧαμΚαμ για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Έχει βατό πρόγραμμα στα επόμενα πέντε παιχνίδια η ομάδα του Μπάκε, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της και τη συγκομιδή της. Είναι αμφίβολος ο Τένεσεν, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Ρόσετ, Λούντεμο, Σόλμπεργκ.

Λίλεστρομ Στατιστικά

*5/8 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*6/10 ματς τελευταία είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

ΧαμΚαμ – Λίλεστρομ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ