7η αγωνιστική

*Η Ελσίνκι επικράτησε και στα επτά τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την Ίλβες.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

ΙΛΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-5 επί της Νόκιαν, για το κύπελλο. Πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων με τους Πένανεν (3′) και Μπουσάρα (11′), δέχθηκε προσωρινά τη μείωση στο 16ο λεπτό, όμως στην πορεία βρήκε ακόμη τρεις φορές δίχτυα με τους Πένανεν (63′), Λάρσον (80′) και Γιούκολα (87′).

Τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Ίλβες, μετά και από εκείνη κόντρα στην Ούλου (1-2 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόνι Κάλιο φιλοξενήθηκε από τη Σεϊναγιόεν, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στα μέσα του ημιχρόνου. Είχε κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει την κατάσταση. Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, είναι στους επτά βαθμούς σε έξι αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα, ξέσπασε στη Νόκιαν, την οποία και συνέτριψε με 1-5 για τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου.

Ίλβες Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΕΛΣΙΝΚΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-1 επί της Ίντερ Τούρκου, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έκτο μόλις λεπτό, για να κάνει την ανατροπή με τα τέρματα των Παανάνεν (54′), Τένχο (63′) και Ολίλα (83′, 89′).

Επιστροφή στις επιτυχίες για την Ελσίνκι, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια ισοπαλία και ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τόνι Κόσκελα υποδέχθηκε την Ίντερ Τούρκου, την οποία και συνέτριψε με 4-1. Μπορεί να βρέθηκε πίσω από νωρίς και στη μοναδική φάση που δέχθηκε, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοση της και ούσα πιο απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο, έκανε την ολική ανατροπή, βρίσκοντας τέσσερις φορές δίχτυα. Κάπως έτσι, έφτασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη και στο -2 από την Κουόπιο. Σε ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν οι Ραντούλοβιτς και Χόστικα.

Ελσίνκι Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ίλβες – Ελσίνκι στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ