15η αγωνιστική (τέλος 1ου γύρου, ακολουθεί διακοπή ενάμιση μήνα)

* Under 1.5 τα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

Δείτε τα Προγνωστικά Χιλής

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Κούρικο Ουνίδο. Ο Φαρίας πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 45ο λεπτό. Στο 88’ η Κούρικο έχασε πέναλτι και στις καθυστερήσεις έμεινε με 10 παίκτες.

Επιστροφή στις νίκες μετά από ένα μήνα και τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες (0-2-2) για τους “άραβες”, έγιναν η 6η ομάδα στην σειρά που περνά νικηφόρα από την έδρα της απογοητευτικής Κούρικο.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος στο “Λα Γκράνχα” δεν απέτρεψε τις δύο ομάδες να δώσουν γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση με το τελικό σκορ να αδικεί και τις δύο επιθέσεις. Η Κούρικο είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, αλλά η Παλεστίνο ήταν πιο επικίνδυνη παίζοντας άμεσα και στην τρίτη καλή της στιγμή πέτυχε το καθοριστικό γκολ με κεφαλιά από κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, αλλά η πίεση δεν εξαργυρώθηκε με σημείο κλειδί το χαμένο πέναλτι στο φινάλε. Δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς στις αντεπιθέσεις της η Παλεστίνο, ενώ αμφότερες οι ομάδες τέλειωσαν το ματς με δύο δοκάρια.

ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 7/10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 6/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ο΄ΧΙΓΚΙΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Έβερτον. Ο Μαρίν (72’) άνοιξε το σκορ για την Ο’Χίγκινς και ο Σάντσες (78’) ισοφάρισε για την Έβερτον. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ταλέρ της Ο’Χίγκινς.

Παραδόξως η “σελέστε” συνεχίζει να μην εκμεταλλεύεται την έδρα της, τη Δευτέρα έφτασε τα 6 παιχνίδια δίχως νίκη (0-3-3) στην Ρανκάγκουα και παραμένει στο β’ μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Απόλυτα ισορροπημένο σε κατοχή το παιχνίδι με την Έβερτον, η Ο’Χίγκινς πάτησε περιοχή περισσότερες φορές στο πρώτο μέρος, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τις μεγάλες ευκαιρίες (τρεις) λίγο πριν και λίγο μετά την ανάπαυλα. Πάνω κάτω η μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο, η Έβερτον συνέχισε να είναι πιο απειλητική, αλλά η Ο’Χίγκινς προηγήθηκε εκμεταλλευόμενη μεγάλο λάθος στην κυκλοφορία των φιλοξενούμενων. Άμεση η ισοφάριση της Έβερτον απέναντι σε μία ανοργάνωτη άμυνα της “σελέστε” παρά το προβάδισμά της.

Ο΄ΧΙΓΚΙΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ