*5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

*No Goal και Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στην κανονική διάρκεια: Ένωση Παραλιμνίου – Νέα Σαλαμίνα 2-0, Νέα Σαλαμίνα – Ένωση Παραλιμνίου 2-0

ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, για το πρωτάθλημα. Είχε δοκάρι με τον Κατσιάρη στο 26ο λεπτό.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ένωση Παραλιμνίου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο έμεινε στο μηδέν. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι και με λίγες καλές στιγμές, είχε την κορυφαία στα μέσα του ημιχρόνου, όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι σε σουτ του Κατσιάρη. Περισσότερη παθητική στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ισοπαλία σε αυτό το αρνητικό σερί που έχει “τρέχει” το τελευταίο διάστημα, για την ώρα διατηρείται εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε πολύ δύσκολη θέση, σε ότι αφορά την παραμονή. Ηττήθηκε στα οκτώ από τα εννέα τελευταία εντός της, έχοντας και μια νίκη. Δεν έγιναν γνωστά πιθανά αγωνιστικά προβλήματα, με τον κόουτς Σατσιά να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ένωση Παραλιμνίου Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Καρμιώτισσας, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Ντορεγαράι στο 22ο λεπτό, διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 79′.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Νέα Σαλαμίνα, μετά από δυο παιχνίδια, στα οποία και είχε από μια ισοπαλία και ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη υποδέχθηκε την Καρμιώτισσα, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ είδε να της ακυρώνονται και τρία τέρματα.

Σταθερά στις πρώτες θέσεις των πλέι άουτ και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, από τη στιγμή που έχει αρκετά μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει πανηγυρίσει κάποιο διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-2). Δεν έγιναν γνωστά πιθανά αγωνιστική προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι.

Νέα Σαλαμίνα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ένωση Παραλιμνίου – Νέα Σαλαμίνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ