40η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 4/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

*Αποτέλεσμα πρώτου γύρου: Γουίκομπ-Ίπσουιτς 1-0.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας

ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ντέρμπι, στα πλαίσια της 39ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 0-1 ο Τσάπλιν στο 17’ και το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Χιρστ στο 76’.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και ένα ακόμη τρίποντο για την Ίπσουιτς. Μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους που βρήκε, διπλασιάζοντας τα τέρματά της και «σφραγίζοντας» το τρίποντο.

Συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα των πρωτοπόρων, προκειμένου να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Είναι σε τρομερή κατάσταση, σκοράρει ασταμάτητα, ενώ παράλληλα έχει θωρακίσει τα μετόπισθεν, μην έχοντας δεχθεί γκολ στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, ανεξαρτήτως έδρας.

Ίπσουιτς Στατιστικά

*Με No Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΚΟΜΠ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μίλτον Κέινς Ντονς με σκορ 2-2, στα πλαίσια της 39ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Χάρβι στο 9’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γουίλερ στο 22’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο στο 55’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λέκο στο 70’.

Δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εικόνα της η Γουίκομπ και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς. Μπήκε νωθρά στο ματς, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ, όμως στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της και κατάφερε να το ανατρέψει. Παρ’ όλα αυτά έβγαλε αδράνεια λίγο αργότερα, με τους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλεύονται, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Μια πιο αποτελεσματική εμφάνιση θα χρειαστεί σήμερα προκειμένου να μπορέσει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ίπσουιτς. Δεν πείθει σε γενικές γραμμές με την εικόνα της, καθώς βγάζει αρκετές αστάθειες στο αμυντικό της κομμάτι, με αποτέλεσμα να δέχεται συνεχώς γκολ, τα οποία της έχουν κοστίσει σημαντικούς βαθμούς.

Γουίκομπ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Ίπσουιτς – Γουίκομπ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ