Κουπόνι Μπάσκετ (01/04): Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
ακτινογραφία μπάσκετ

5520.ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (13:00)

Περισσότερα για το Τουρκ Τέλεκομ – Μπεσίκτας εδώ.


5521.ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ (15:30)

Καθόλου καλά δεν τα πάνε οι δύο ομάδες στους τελευταίους αγώνες τους, καθώς η Μπούρσασπορ έχει τέσσερις ήττες τους τελευταίους έξι αγώνες, ενώ η Μπαχτσεσεχίρ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και έχει όχι απλά ήττες στα τελευταία παιχνίδια, αλλά 13 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις!

👉 Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Μπούρσασπορ παραμένει στην 5η θέση με ρεκόρ 13-9 έχοντας διαφορά τριών νικών από την 9η θέση, και έτσι δεν κινδυνεύει να χάσει την 5η θέση στην κανονική περίοδο. Δεν φαίνεται ότι μπορεί να κυνηγήσει και την είσοδο στην τετράδα, όπου προηγείται η Τουρκ Τέλεκομ και ακολουθεί η Φενέρ, η Καρσίγιακα και η Εφές.

Στην προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τη Γαλατάσαραϊ με 91-80 παρά τους 23 πόντους του Μπιτίμ, ενώ κέρδισε για την Ευρώπη την Μπρέσια 86-76, με 24 πόντους και πάλι του Μπιτίμ, για το Eurocup, εκεί όπου κατέλαβε την 8η θέση στον όμιλο. και πήρε την πρόκριση στα πλέιοφς, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρια, με μειονέκτημα έδρας. Η Μπαχτσέ έχει φτάσει να χάνει από όλους, μέσα – έξω, και βεβαίως αυτό την κάνει ιδιαίτερα ευάλωτη στην βαθμολογία, όπου είναι μία νίκη πάνω από την προτελευταία θέση, όπου τώρα βρίσκεται η Γκαζιαντέπ. Έχει ρεκόρ 8-14 και από ότι φαίνεται ο τραυματισμός του βασικού «άσου», Καρτάλ Οζμιζράκ, την έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι, καθώς η Μπούρσασπορ δεν είναι και στα πολύ καλά, τη στιγμή που η Μπαχτσέ προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά της και να σώσει την χρόνια…


ΙΩΝΙΚΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ (16:00, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το Ιωνικός – Λαύριο εδώ.


5072.ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΡΗΣ (16:00, ΕΡΤ SPORTS)

Περισσότερα για το Κολοσσός Ρόδου – Άρης εδώ.


5525.ΜΕΡΚΕΖΕΦΕΝΤΙ – ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (18:00, COSMOTE SPORT 8 HD)

Σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να εδραιωθούν σε θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, έχοντας κάνει πολύ καλή πορεία το τελευταίο δίμηνο, και αποφεύγοντας έτσι τις θέσεις του υποβιβασμού.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την Τουρκ Τέλεκομ, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να παραμείνουν έτσι ψηλά στη βαθμολογία, όντες στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Η Μερκεζεφεντί έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μανίσα στο ντέρμπι για την παραμονή, με 90-75, αφού οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερο κίνητρο, και έτσι έχει 10 νίκες και 12 ήττες, μένοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς πέρα από το σημερινό ντέρμπι με την Καρσίγιακα, έχει να παίξει με τη Φενέρ, την Τουρκ Τέλεκομ και την Εφές, ενώ εκτός έδρας έχει να παίξει σε δύσκολες έδρες, όπως της Μπεσίκτας και της Γκαζιαντέπ, ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Υπάρχει ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων της για τον σημερινό αγώνα και το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο.

Η Καρσίγιακα, από την άλλη πλευρά, μετά την ήττα με 77-85 από την Τουρκ Τέλεκομ, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα για να βελτιώσει το 16-6, με το οποίο βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Εφές.

Το δυσάρεστο για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα είναι ότι τραυματίστηκε ο σκόρερ Έρικ ΜακΚόλουμ και δεν θα παίξει σήμερα στο παιχνίδι, ενώ μπορεί να χάσει και αρκετούς ακόμη αγώνες στο μέλλον.

Είναι τόσο αμφίρροπο το παιχνίδι και τόσες μοιρασμένες οι αποδόσεις που δεν θα μας απασχολήσει, σε κάποιο από τα σημερινά μας δελτία, καθώς η νίκη μπορεί να πάει είτε στη μία είτε στην άλλη πλευρά…


5948.ΓΚΕΤΙΝΓΚΕΝ – ΟΥΛΜ (19:00)

Η Γκέτινγκεν με την Ουλμ είναι στην 6η και στην 7η θέση της βαθμολογίας του Γερμανικού Πρωταθλήματος, αντίστοιχα, οπότε ο σημερινός αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός και για τους δύο.

Ιδίως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν και αγώνες λιγότερους, και ελπίζουν πως με μία πιθανή σημερινή επιτυχία, θα μπορέσουν να εδραιωθούν, μία και καλή, στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Προέρχονται από σημαντική νίκη στην έδρα της Μίτελντοϊτσερ με 82-93, ενώ το σημαντικό για αυτήν είναι ότι επιστρέφει στην κανονική της έδρα, η οποία λόγω εργασιών, είχε κλείσει και η ομάδα έπαιζε σε άλλα γήπεδα.

Μάλιστα θα παραταχθεί και με καινούργιο παίκτη, τον Αμερικανό γκαρντ Έντουαρντς, ο οποίος προέρχεται από τη θυγατρική των Μπακς, στη G-League, που έπαιξε εκεί φέτος 44 παιχνίδια και είχε 14 πόντους ανά αγώνα.

Από την άλλη πλευρά η Ουλμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχει τρεις συνεχόμενες νίκες. Στο τελευταίο παιχνίδι κέρδισε εκτός έδρας την Κλουζ 91-71 και έτσι πήρε την 3η θέση στον όμιλο της, όπου θα παίξει την πρόκριση στα προημιτελικά με την Παρί εντός έδρας.

Για το γερμανικό πρωτάθλημα κέρδισε τη Λούντβιγκσμπουργκ με 93-76 και έτσι έχει ρεκόρ 13-11, ενώ δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο, προφανώς προσφέρεται περισσότερο, για το over παρά για κάποιο σημείο που αφορά στο νικητή και μία που δεν προκύπτει κάτι σημαντικό, όσον αφορά στις αποδόσεις, δεν θα ασχοληθούμε μαζί του περαιτέρω Πάμε παρακάτω


5949.ΒΟΝΝΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΑΟΥΕΡΣ (19:00)

Περισσότερα για το Βόννη – Αμβούργο εδώ.


5466.ΜΠΡΕΟΓΑΝ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ (19:00)

Αμφίρροπο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες έχουν παρόμοιους στόχους, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο καλύτεροι, τουλάχιστον όσον αφορά στα τελευταία αποτελέσματα.

Η Μπρεογκάν την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την Ομπραντόριο με 74-67 και έτσι βρέθηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 12-12. Κυνηγάει έτσι τη Βαλένθια η οποία είναι στην όγδοη θέση, η οποία έχει μία νίκη παραπάνω. Έμεινε έτσι ζωντανή μετά το διπλό επί της Ομπραντόιρο και μάλιστα αισιοδοξεί ότι εφόσον κερδίσει σήμερα την Μπανταλόνα θα προλάβει να περάσει ακόμη και παραπάνω από την 8η θέση.

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νικόλα Τανάσκοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε στην Ιγκοκέα από την Αδριατική Λίγκα, έχοντας 14 πόντους μέσο όρο, είναι άγνωστο όμως αν θα παίξει σήμερα.

Η Μπαντελόνα από την πλευρά της έχασε στο ντέρμπι, την προηγούμενη αγωνιστική, από την Μπαρτσελόνα με 81-71 και είναι τώρα στην 6η θέση με 15-9. Στο Eurocup κέρδισε τη Λιετκαμπέλις με 81-60 και πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο της, μαζί και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Έχει την απουσία του Έλενσον να είναι η μοναδική για τη σημερινή αναμέτρηση. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μας απασχολήσει, καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τη νίκη και μάλιστα η Μπανταλόνα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε τέτοιες έδρες. Υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στο διπλό, όμως δεν θα ποντάρουμε οτιδήποτε για να μάθουμε αν θα επιβεβαιωθεί…


5476.ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ (19:00)

Περισσότερα για το Ουνικάχα Μάλαγα – Φουενλαμπράδα εδώ.


5180.ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19:15, ΕΡΤ 3)

Περισσότερα για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ εδώ.


5950.ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΒΟΥΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30)

Η Μπάμπεργκ υποδέχεται σήμερα τη Βούρτσμπουργκ και είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 13-13, και παρά το γεγονός ότι έχει ίδιες νίκες με την αντίπαλο της έχει έναν αγώνα περισσότερο και δεν μπορεί να θεωρείται φαβορί.

Έχει σκαμπανεβάσματα όλη τη χρονιά, όμως στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει μέσα στην έδρα της αντιπάλου σήμερα, οπότε αν κερδίσει και σήμερα θα της πάρει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Είναι μία ομάδα η οποία έχει τις καλές και τις κακές τις βραδιές πιο συχνά από ότι οι υπόλοιπες και αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση, όπου παλεύει μαζί με την Ουλμ και τη σημερινή της αντίπαλο για να προκριθεί στα playoffs.

Ανάλογη προσπάθεια και για τη Βούρτσμπουργκ που είναι στην 8η θέση με 13-12 ενώ κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να κερδίσει μέσα στο Ροστόκ με 72-76, χάρη στους 23 πόντους του Γοιτάκερ.

Το σημαντικό για αυτήν είναι ότι δεν έχει σημαντικές απουσίες στο ρόστερ της, πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Μπρους και θα πάει αποφασισμένη να πάρει μία νίκη η οποία θα σημαίνει κάτι παραπάνω από δύο βαθμούς. Κι αυτό γιατί στην πιθανή ισοβαθμία με τους γηπεδούχους θα έχει το πλεονέκτημα.

Ένας αγώνας ο όποιος είναι ιδιαίτερα μοιρασμένος και αμφίρροπος ανάμεσα σε δύο σχετικά ισοδύναμες ομάδες, όπου προφανώς η έδρα έχει ένα προβάδισμα. Δεν μπορείς να είσαι βέβαιος όμως με αυτήν την Μπάμπεργκ, και για αυτό δεν θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι, και θα προχωρήσουμε παρακάτω σε κάποια άλλη επιλογή…


5951.ΚΡΑΙΛΣΧΑΙΜ ΜΕΡΛΙΝΣ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΓΚ (21:30)

Αγώνας «ζωής και θανάτου» και για τις δύο ομάδες αφού οι γηπεδούχοι μετά την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα με 93-82 από τη Χάιντελμπεργκ παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας οκτώ νίκες σε 25 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επτά νίκες.

Προφανώς ο αγώνας ο σημερινός θα κρίνει πάρα πολλά – το καλό για την Κραϊλσχάιμ είναι ότι πέραν του σημερινού αγώνα, όπου είναι με μία ομάδα πιθανότατα στα μέτρα της, μέσα στην έδρα της, ακολουθεί νέος εντός έδρας αγώνας με ομάδα η οποία επίσης «καίγεται» για την παραμονή, η οποία είναι η Μπαϊρόιτ.

Έτσι λοιπόν οι Μέρλινς ποντάρουν στην έδρα τους και ελπίζουν ότι εφόσον κερδίσουν τα δύο παιχνίδια αυτά, δεν θα έχουν πρόβλημα με την παραμονή τους. Η Μπράουνσβαϊγκ είναι σε καλή κατάσταση, καθώς έχει φέρει δύο νίκες στους τελευταίους 4 αγώνες.

Έχασε από την Μπάγερν την προηγούμενη αγωνιστική με 63-74, όμως ήταν αρκετά καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικό για αυτήν είναι ότι έχει σημαντικές απουσίες σημαντικές, μια και δεν έπαιξαν οι Μπάνγκο και Χομπς, με την Μπάγερν, αλλά και ο Φαν Λάτεν. Γι’ αυτό και ενισχύθηκε με το γνωστό μας RJ Κόουλ, από το Λαύριο, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Χομπς και μάλιστα σήμερα αναμένεται να παίξει κανονικά.

Είναι ένα παιχνίδι όπου ο άσος έχει το προβάδισμα, αλλά δεν θα μας απασχολήσει γιατί οι αποδόσεις δεν είναι ιδιαιτέρως ελκυστικές, αλλά και γιατί οι δύο ομάδες είναι στην ίδια δυναμικότητα. Ίσως θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα προβάδισμα στο αρκετά ψηλό χάντικαπ για ένα τέτοιο παιχνίδι για την Μπράουνσβαϊγκ. Πάμε παρακάτω…


5916.ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΡΕΣΙΑ (21:30)

Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και αυτό τους έδωσε δύναμη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, μία που βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Η Νάπολι έχει μόλις οκτώ νίκες σε 23 αγώνες και κατάφερε να κερδίσει μέσα στην έδρα της Τρέντο την προηγούμενη αγωνιστική με 79-87, έχοντας τον Χάουαρντ σε σπουδαία βραδιά με 28 πόντους. Πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα και προηγείται της Βερόνα και της Ρέτζιο Εμίλια, που βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Αν κερδίσει και σήμερα θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή της. Κάτι το οποίο όμως θέλει να κάνει και η Μπρέσια, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη και πάλι επί της Αρμάνι Μιλάνο, μετά από τη νίκη της για το κύπελλο, αυτή τη φορά με 83-74 για το πρωτάθλημα και πρωταγωνιστή τον Κόρνο με 19 πόντους.

Μεσοβδόμαδα έχασε από την Μπούρσασπορ με 86-76 και θα παίξει με την Τουρκ Τέλεκομ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup, στην έδρα των Τούρκων. Υπάρχει ένα μία αίσθηση για ένα προβάδισμα στον άσσο, μια που η Νάπολι «καίγεται περισσότερο» από τη Μπρέσια, αλλά δεν είναι τόσο καλή ομάδα και ποιοτική. όσο ίσως είναι η Μπρέσια.

Τουλάχιστον σε σχέση με τους γηπεδούχους δεν θα ασχοληθούμε με αυτόν τον άσο που πιθανόν να βλέπουν και να θέλουν αρκετοί. Προχωράμε παρακάτω…


5477.ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ (21:45)

Μάλλον δεν είναι και τόσο αγχωμένες οι δύο ομάδες για την «μάχη» της παραμονής ή για την παρουσία στα πλέιοφς, καθώς βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στις δύο αυτές ζώνες. Με δέκα νίκες η Μπιλμπάο, με εννέα νίκες η Σαραγόσα.

Παρ’ όλα αυτά αμφότεροι οι προπονητές των δύο ομάδων τονίζουν ότι θα παίξουν σήμερα για τη νίκη, και δεν θα είναι καθόλου αδιάφορη η Μπιλμπάο που δεν τα κατάφερε στην προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας από την Μπασκόνια εύκολα με 100-78 και γενικά δείχνει μία εικόνα, η οποία φαίνεται ότι έχει ήδη το μυαλό της στην επόμενη χρονιά.

Δεν θα παίξει και πάλι ο Χάκανσον, ο οποίος είχε 12,5 πόντους μέσο όρο, όπως και ο Τζεφ Γουίτι, ο οποίος ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε σοβαρά και μάλλον τελειώνει για αυτόν η σεζόν.

Από την άλλη πλευρά η Σαραγόσα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τη Βαλένθια 86-75, και με αυτή την επιτυχία έφτασε τις εννέα νίκες, τέσσερις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο πρώτος στόχος, άλλωστε, από την αρχή της σεζόν, ήταν και είναι η παραμονή, αλλά για σήμερα έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Δεν θα παίξουν σίγουρα οι Τζέσαπ και Μεκοβούλου, αλλά και είναι αμφίβολοι και οι Κρουζ και Σαντ Ρος. Τουλάχιστον επιστρέφει ένας παίκτης και αυτός είναι ο έμπειρος σέντερ Ράντονιτς, ο οποίος φέτος είχε 5 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο.

Η Μπιλμπάο μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως είναι δεδομένο ότι θα γίνει μεγάλη «μάχη» και ο νικητής πιθανότατα να κριθεί στις λεπτομέρειες, για αυτό και εμείς δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάποια επένδυση σε αυτό το παιχνίδι και θα προχωρήσουμε παρακάτω!


5478.ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΕΤΙΣ (21:45)

Περισσότερα για το Γκραν Κανάρια-Μπέτις εδώ.